🍀 Pokoste ceny umelých tráv s kódom TRAVA10. Výpredaj tráv a zľavy až 28%.

Ako ustáť život, doplnky pod bazén alebo pre satanský rituál a kde ušetriť

Držte prst na tepe nášho e-shopu, nech vám nič neutečie. Rozmohli sa nám v ňom sexy novinky , nové služby a rozmery a tiež lákavé zľavy vystrkujú rožky. Chcete vedieť viac? Čítajte.

Je to najazdený?

Odteraz už nestratíte pôdu pod nohami. Protišmykovú úpravu vám na nový koberec nanesieme zadarmo . Alebo si ju tam nanesiete sami, ak už tepich kĺže u vás doma. Hodí sa, pretože až budete vytáčať zákrutu do kuchyne, aby ste boli prví pri dezerte, nebude čas myslieť na stabilitu .


Chcem to ustáť

Pozrite sa na video, ako protišmyková úprava funguje

Ty si moja laminátová

Nad cenou lamina nezalamentujete, to vám sľubujeme. V obľube tieto plaváka láme rekordy po celom svete , tak sme ju pridali do sortimentu . Cenovo strčí do vrecka vinyl, dobre vyzerá a jej povrch odolá svetlu aj ponukám na odery.


Pozriem novinky
Laminátové podlahy nově na eshopu!

Lacno a rýchlo doma

Milujete ich a my vieme prečo. Naše kusovky Life Shaggy majú unikátne vzory , sú skladom, a ešte za parádnu cenu . A pretože dobrého nie je nikdy dosť, zaobstarali sme ich aj ako metrážne koberce . Takže si teraz ich vysoký vlas môžete dopriať v akejkoľvek šírke.


Ukáž unikát
Metrážne koberce s dlhým vlasom

Ručné práce za polovicu

Uzlík po uzlíku ručne tkané priamo v Indii , teraz so zľavou 50% v Česku. Limitovanú edíciu kobercov Asra obzvlášť odporúčame fanúšikom kvality a početných príkladov. Celý koberec za polovicu sa dostane len na tretinu z vás . Tak si to spočítajte.


Stihnem zľavu
Asra koberce so zľavou 50%

Rosemary má metrátko

Metrážny trávny koberec Rosemary vám na terase alebo balkóne sadne aj do rožkov. Neodrastie, a ešte je so zľavou 20% . Všetky umelé trávy teraz navyše ponúkame aj v tvare kruhu . Či už ich využijete pod bazén alebo prevrátený pentagram, svoje voľnočasové aktivity si vychutnáte v pohodlí.


Diabolská ponuka

Súvisiace články z kategorie Aktuality

Dreambuilding s vôňou mäsa a kopačiaku

Dreambuilding s vůní masa a kopačáku

Tmelili sme partiu. Mierili loptou do jamky, povzbudzovali a niektorí sa dostali na debnu. Prečítajte si o našom teambuildingu a zistite, čo je to ten futbalgolf.
Čítať viac
Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Čím nás oslnil 34. ročník svetového veľtrhu kobercov a podlahových krytín?
Čítať viac
Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Dizajnové trendy prichádzajú a odchádzajú. Tie, ktoré udajú smer tohto roku, si získajú vaše srdce. Prečítajte si o trendoch na rok 2024.
Čítať viac