🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Ohliadnutie za rokom 2023

Všetkých 365 dní roku 2023 je za nami. Aké boli? Stály za to! Prečítajte si, čím sme v Môjkoberci vlani žili, čo sa zmenilo a ako veľmi sme zlacneli (dosť).

Rok 2023 v číslach

Výrečne. Tak hovorí o roku 2023 čísla, ktoré sme vlani nazbierali. Pozrieť, ako sa nám darilo.

Proti prúdu zdražovania

Zatiaľ čo všade okolo zúri zdražovanie, my sme tento rok zmenili kurz a vydali sa proti prúdu. Drvivú väčšinu našich produktov sme zlacnili, aby boli dostupné tým, pre ktorých to celé robíme. Našim zákazníkom. V článku sme popísali dopodrobna, kde všade sme čarovali, aby sme mohli znížiť ceny: ako sme sa vydali za hory za bane pre nových dodávateľov, kde sme ušetrili a čo ďalšie sa muselo zmeniť.



Prečítam si článok o lacnejšom môjkoberci

Dostali sme ocenenie

Že vás to s nami bavilo, o tom svedčí ocenenie Heuréka ShopRoku, ktoré sme v roku 2023 získali už druhýkrát. Skvie sa nám na hrudi a my snívame o tom, že sa na debnu víťazov dostaneme aj tento rok. Už tretíkrát v rade! Dajte nám svoj hlas. Zaberie vám to maximálne 30 sekúnd, zato Aladinova radosť bude nekonečná. Ďakujeme vám, odvďačíme sa vám na kobercoch a podlahách.



Hlasujem za Môjkoberec
Hlasovanie zaberie 30 sekúnd.

Boli sme vidieť a počuť

Niekoľkokrát sme nechali naše hlasy zaznieť nielen v kanceláriách, sklade alebo predajni, ale aj v médiách. Vypichnúť môžeme Českú televíziu, kde sa Tomáš rozhovoril o inflácii a podcast Skip Pay Talks o platení až potom. Tiež ste nás mohlizahliadnuťna 37. priečke rebríčka Fast50. O všetkých udalostiach na chválenie a mnohom ďalším dávame vedieť na našom Facebooku.



Okuknem môjkobercový Facebook

Vlastná impregnácia a protišmyk

Každý rodič pozná tú nekonečnú hrdosť, ktorú prebúdza vlastné deti. My sme tento rok priviedli na svet impregnáciu a protišmykovú úpravu a dúmeme sa pýchou, len na ne pomyslíme. Už vylepšujú vaše koberce a robia nám samú radosť. Môžete si ich pozvať k vám domov a vyskúšať, ako šikovné doplnky nám hovoria mami.

Aký bude rok 2024

Sme napätí ako traky, ako sa nový rok vyvedie. Nemáme vešteckú guľu, ale Aladin cíti v kolene, že to bude jazda. Vďaka novým dodávateľom nás čakajú nižšie ceny, rýchlejšie dodávky a ďalšie zmeny. Len prísun Aladinovho humoru zostane na dobre známej hladine.

PF 2024

Čo sa týka kobercov a podláh, nemusíte sa nového roku vôbec báť – u nás to máte poistené. Vo všetkom ostatnom vám prajeme veľa šťastia a úspechov.

Tešíme sa, že vás aj v roku 2024 stretneme v predajni alebo e-shope.

Vaši Môjkobor(kyňa)ci a Aladin.

Súvisiace články z kategorie Aktuality

Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Čím nás oslnil 34. ročník svetového veľtrhu kobercov a podlahových krytín?
Čítať viac
Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Dizajnové trendy prichádzajú a odchádzajú. Tie, ktoré udajú smer tohto roku, si získajú vaše srdce. Prečítajte si o trendoch na rok 2024.
Čítať viac
O tom, ako sme natrvalo zlacnili

O tom, ako sme natrvalo zlacnili

Prečo sme pristúpili k plošnému zlacňovaniu? Prečítajte si príbeh o podlahách a osekávaní cien.
Čítať viac