🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Rigidné vinylové podlahy

Rigidné vinylové podlahy sú inovatívnym typom podlahovej krytiny, ktorá kombinuje výhody tradičného vinylového materiálu s pevným jadrom (rigidným jadrom). Tento typ podlahy je známy svojou vysokou odolnosťou, stabilitou a jednoduchou inštaláciou. Rigidné vinylové podlahy sú vyrobené prevažne z polyvinylchloridu (PVC). Pevné jadro, obvykle zložené z extrudovaného jadra z kompozitných materiálov, poskytuje podlahe extra stabilitu. Hlavným prvkom je rigidné jadro, ktoré zaisťuje odolnosť voči deformáciám a umožňuje inštaláciu na nerovné podklady. Na povrchu je ochranná vrstva, ktorá chráni podlahu pred oderom, škrabancami a UV žiarením. Rigidné vinylové podlahy sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu odolnosti, stability a estetiky. Sú tiež populárne pre svoju schopnosť odolať vplyvom vlhkosti, čo ich robí vhodnými pre kúpeľne, kuchyne a ďalšie miestnosti náchylné na vlhkosť.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Typ dielcov
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Cena za m2
10 44
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Integrovaná podložka (vinyl)
Viac... Menej
Obsah balenia (m2)
Viac... Menej
Celková výška
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
54 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 54 položiek
Rigidné vinylové podlahy sú vyrobené prevažne z polyvinylchloridu (PVC). Pevné jadro, obvykle zložené z extrudovaného jadra z kompozitných materiálov, poskytuje podlahe extra stabilitu. Hlavným prvkom je rigidné jadro, ktoré zaisťuje odolnosť voči deformáciám a umožňuje inštaláciu na nerovné podklady, na povrchu je ochranná vrstva, ktorá chráni podlahu pred oderom, škrabancami a uv žiarením. Vrstva s dizajnom imituje vzhľad dreva, kameňa alebo iných materiálov. Sú odolné voči vode, vlhkosti, oderu a poškriabaniu, rigidné jadro poskytuje vysokú stabilitu, čo umožňuje inštaláciu na nerovné podklady bez deformácií. Mnoho rigidných vinylových podláh používa inovatívny kľukový systém na jednoduchú inštaláciu. Jednoduchá údržba a čistenie vďaka odolnej povrchovej vrstve. Sú vhodné pre rôzne prostredie, od obytných miestností až po komerčné priestory s miernou prevádzkou. Rigidné vinylové podlahy sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu odolnosti, stability a estetiky. Sú tiež populárne pre svoju schopnosť odolať vplyvom vlhkosti, čo ich robí vhodnými pre kúpeľne, kuchyne a ďalšie miestnosti náchylné na vlhkosť.

Súvisiace články na blogu:

Ako čistiť vinylovú podlahu?

Ako čistiť vinylovú podlahu?

Existuje mnoho druhov čističov na podlahy a my Vám pomôžeme vybrať ten správny.
Čítať viac
Čo je to rigidná podlaha?

Čo je to rigidná podlaha?

Rigidná podlaha je v poslednej dobe skloňovaná snáď vo všetkých pádoch. Ale čo to vlastne je?
Čítať viac
Ako vybrať vinylovú podlahu?

Ako vybrať vinylovú podlahu?

Aladin Vám poradí, na čo sa sústrediť pri výbere novej vinylovej podlahy.
Čítať viac