🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Darčekové poukazy

V budúcom živote by sme chceli byť náš darčekový poukaz. Kde sa objavia, tam sa ľudia rozžiaria. Trafí sa do noty úplne každému a obdarovaní s ním zaobstarajú, čokoľvek ich u nás cvrnkne do nosa. Kusové koberce, metráže, PVC, vinyl aj doplnky.

A radosť z neho budete mať aj vy. Elegantne vám pristane v e-maile, než poviete Môjkoberec.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
25 27
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
1 produkt
Zobraziť 1 - 1 z 1 položky
Darčekový poukaz je skvelým darčekom pre každého, kto si cení kvalitné a štýlové podlahové krytiny. Darujte slobodu výberu a zároveň inšpiráciu pre nové interiérové projekty. S darčekovým poukazom môže príjemca ľahko prechádzať naším eshopom, vyberať svoje obľúbené produkty a dokončiť nákup rýchlo a bez problémov. Darčekový poukaz umožňuje príjemcovi vybrať si zo širokej škály kobercov, PVC, vinylu, laminátu, linolea a ďalších podlahových krytín podľa svojich preferencií a potrieb. Pre zakúpenie darčekového poukazu navštívte naše webové stránky a kliknite na sekciu "Darčekové poukazy". Tu vyberte hodnotu darčekového poukazu a zadajte informácie o príjemcovi.