🍀 Pokoste ceny umelých tráv s kódom TRAVA10. Výpredaj tráv a zľavy až 28%.

Výpredaj podláh

Výpredaj Podlah – Získajte Kvalitné Podlahy za Skvelé Ceny!

Prichádzame s jedinečnou príležitosťou na výhodný nákup podlahových krytín pre Váš domov či komerčných priestorov! Naše výpredaje ponúkajú široký výber podlahových materiálov, vrátane laminátových podláh, PVC podláh, Vinylových podláh a drevených podláh. Naše podlahy sú vyrobené z kvalitných materiálov a ponúkame široký výber rôznych štýlov, farieb a textúr. Mnoho našich podlahových materiálov je vyrobených s ohľadom na životné prostredie , s minimálnym dopadom na planétu. Nezmeškajte túto skvelú príležitosť na vylepšenie Vášho domova či priestoru za výhodné ceny a využite naše výpredaje a ušetrite peniaze na kvalitných podlahových krytinách.

Filtrujte danú kategóriu

Typ produktu
Viac... Menej
Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Cena
4 332
Povrchová úprava
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
PVC: Celková hrúbka
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
94 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 94 položiek
Výpredaj podláh je skvelou príležitosťou na získanie kvalitných podlahových materiálov za výhodné ceny. Počas výpredaja môžete nájsť rôzne typy podlahových krytín, vrátane PVC podláh , drevených podláh , laminátov a vinylových podláh . Výpredaj podláh Vám umožní získať kvalitné podlahy za nižšie ceny ako obvykle. Počas výpredaja nájdete rôzne druhy podlahových krytín od rôznych výrobcov av rôznych štýloch a tak si môžete vybrať ten správny typ podlahy. Výpredaj podláh môže zahŕňať rôzne druhy podláh s rôznymi designami, vzormi, textúrami a farbami, čo Vám umožní nájsť podlahu, ktorá dokonale vyhovuje Vášmu vkusu a štýlu. Ponuka platí do vypredania zásob, tak neváhajte a príďte si vybrať svoju novú podlahu!