🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Vtipné rohožky

Vtipné rohožky sú skvelým spôsobom, ako pridať do Vášho domova trochu humoru a radosti. Tieto rohožky môžu byť vtipné vďaka svojmu originálnemu dizajnu, neobvyklým vzorom alebo nápisom. Rohožky s vtipnými emoji môžu dodať Vášmu domovu hravú atmosféru. Napríklad rohožky s veľkým smajlíkom, srdiečkami alebo rohožky s vtipnými tvárami. Zvoľte rohožky s vtipnými citátmi alebo nápismi, ktoré Vám prinesú úsmev na tvári každý deň. Vyberte rohožky s neobvyklými vzormi, ktoré pritiahnu pozornosť a vytvoria zaujímavý prvok v interiéri. Fotografické rohožky s vtipnými obrázkami alebo scénami môžu byť skvelým spôsobom, ako pridať osobný dotyk do Vášho domova. Napríklad rohožky s obrázkami vašich domácich maznáčikov alebo obľúbených filmových postáv. Pre rôzne sezóny si môžete zaobstarať rohožky s tematickými motívmi, ktoré oslavujú príslušnú dobu v roku. Napríklad rohožky s motívom vianočných ozdôb, králikov na Veľkú noc alebo duchov na Halloween. Vyberte si vtipnú rohožku podľa svojho zmyslu pre humor a pridajte do svojho domova štipku zábavy a originality.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
12 41
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
33 produktov
Zobraziť 1 - 33 z 33 položiek

1. Emoji Rohožky:

  • Rohožky s vtipnými emoji môžu dodať vášmu domovu hravú atmosféru. Napríklad rohožky s veľkým smajlíkom, srdiečkami alebo rohožky s vtipnými tvárami.

2. Vtipné Citáty alebo Nápisy:

  • Zvoľte rohožky s vtipnými citátmi alebo nápismi, ktoré vám prinesú úsmev na tvári každý deň. Napríklad rohožky s nápisom "Vitajte do miestnosti, kde sú nohy vítané" alebo "Tu vládne šéfkuchár".

3. Nezvyčajné Vzory:

  • Vyberte rohožky s neobvyklými vzormi, ktoré pritiahnu pozornosť a vytvoria zaujímavý prvok v interiéri. Napríklad rohožky s veselými zvieratami, geometrickými tvarmi alebo abstraktnými vzormi.

4. Fotografické Rohožky:

  • Fotografické rohožky s vtipnými obrázkami alebo scénami môžu byť skvelým spôsobom, ako pridať osobný dotyk do vášho domova. Napríklad rohožky s obrázkami vašich domácich maznáčikov alebo obľúbených filmových postáv.

5. Sezónne Vtipné Rohožky:

  • Pre rôzne sezóny si môžete zaobstarať rohožky s tematickými motívmi, ktoré oslavujú príslušnú dobu v roku. Napríklad rohožky s motívom vianočných vianočiek, králikov na Veľkú noc alebo duchov na Halloween.

6. Karikatúry a Komické Postavy:

  • Vyberte rohožky s karikatúrami a komickými postavami, ktoré vám prinesú radosť a dobrú náladu. Napríklad rohožky s obľúbenými komickými hrdinami alebo známymi karikatúrami.

7. Vtipné Ilúzie:

  • Ilúzívne rohožky s optickými klammi alebo vtipnými ilúziami môžu byť zábavným a jedinečným prvkom v interiéri. Napríklad rohožky s ilúziou prasknutej podlahy alebo rohožky s 3D efektom.

Súvisiace články na blogu:

Ako správne vybrať rohož?

Ako správne vybrať rohož?

Vstupné dvere do bytu aj do domu sú bránou do vášho kráľovstva. Mali by ste im preto venovať pozornosť. Rovnako ako rohožca, cez ktorú prejde každý, kto k vám vstupuje.
Čítať viac