🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Textilné rohože na vnútorné použitie

Rohože a predložky určené do interiéru sú skvelým doplnkom pre Vašu domácnosť. Vďaka nim môžete pridať do svojho interiéru nielen estetický prvok, ale aj zvýšiť pohodlie a ochranu podlahových plôch. Vnútorné rohožky sú navrhnuté tak, aby ľahko ladili s interiérom Vášho domova a dopĺňali celkový dizajn. Vďaka veľkému výberu rôznych farieb, vzorov a materiálov si môžete vybrať tú pravú rohožku, ktorá bude zodpovedať Vášmu vkusu a štýlu. Využiť ich môžete vo všetkých miestnostiach Vašej domácnosti. Textilné rohože sú skvelým doplnkom pre vnútorné priestory, pretože pridávajú pohodlie, zlepšujú estetiku a môžu mať funkciu tlmenia zvuku. Pri výbere textilných rohoží je dôležité vziať do úvahy estetické, praktické a funkčné aspekty, aby ste dosiahli optimálny výsledok pre váš interiér.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
7 41
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
104 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 104 položiek
Pri výbere textilných rohoží na vnútorné použitie je dôležité brať do úvahy niekoľko kľúčových faktorov:


Textilné rohože sú skvelým doplnkom pre vnútorné priestory, pretože pridávajú pohodlie, zlepšujú estetiku a môžu mať funkciu tlmenia zvuku. Pri výbere textilných rohoží na vnútorné použitie je dôležité brať do úvahy niekoľko kľúčových faktorov:

1. Materiál:

  • Vlna: Ponúka príjemný a teplý povrch. Je odolná voči škvrnám, ale vyžaduje špeciálnu starostlivosť.

  • Bavlna: Príjemná na dotyk a ľahko udržiavateľná. Vhodná pre oblasti s nižšou záťažou.

  • Syntetické Materiály (Polypropylén, Polyester): Odolné voči škvrnám, ľahko udržiavateľné a vhodné pre oblasti s vyššou záťažou.

2. Vzory a Farby:

  • Vzory: Od jednoduchých geometrických tvarov po zložitejšie vzory. Vybrať také, ktoré ladia s dizajnom miestnosti.

  • Farby: Voľba farieb môže ovplyvniť celkový dojem miestnosti. Svetlé farby môžu vizuálne zväčšiť priestor, zatiaľ čo tmavé farby pridávajú dojem útulnosti.

3. Tlmenie Zvuku:

  • Podkladový Materiál: Niektoré textilné rohože majú podkladový materiál, ktorý pomáha tlmiť zvuk. To je užitočné najmä v oblastiach s tvrdými povrchmi.

  • Hustota Vlákien: Vyššia hustota vlákien môže tiež prispieť k lepšiemu tlmeniu zvuku.

4. Veľkosť a Tvar:

  • Veľkosť: Zvoľte veľkosť rohože podľa rozmerov miestnosti. Môžete zvoliť menšie rohože ako akcent alebo väčšie rohože na zakrytie väčších plôch.

  • Tvar: Klasické obdĺžnikové rohože sú najbežnejšie, ale môžete tiež vyberať zo špeciálnych tvarov podľa designových preferencií.

5. Čistiteľnosť a Údržba:

  • Jednoduchá Údržba: Voľte rohože, ktoré sú ľahko čistiteľné. Niektoré môžu byť prané v práčke, iné vyžadujú chemické čistenie.

  • Odolnosť voči škvrnám: Pokiaľ ide o oblasti s vysokou pravdepodobnosťou škvŕn, zvoľte rohože odolné voči škvrnám alebo s povrchovou úpravou, ktorá uľahčuje odstraňovanie škvŕn.

6. Cena:

  • Rozpočet: Textilné rohože sú k dispozícii v širokej cenovej škále. Vyberte si takú, ktorá spĺňa vaše požiadavky a rozpočet.