🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Podlahy

Ak to patrí na podlahu, tak to u nás nájdete. Podlahových krytín máme toľko, že stopercentne narazíte na takú, ktorá vášmu interiéru sadne ako noha na koberec. Nekonečnú radosť vám môže robiť odolné PVC, ktoré sa udržuje jedna báseň. Alebo ste si snáď vyhliadli vkusné a cenovo láskavé lamino, ktorému ľudia nepovedia inak než plávačka? Do kuchýň aj kúpeľní s radosťou pošlite vode odolný vinyl, pretože vinylová podlaha má vlhkosť na saláme. S prehľadom tiež zvládne maznáčikov a deti. A ak vám srdce bije pre drevo, aj s tým si u nás prídete na svoje. Na krásu a nadčasovosť drevených podláh nedá Aladín dopustiť.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Povrchová úprava
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Cena
8 109
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
PVC: Celková hrúbka
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
508 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 508 položiek
Pokiaľ ste už našli koberec svojich snov a teraz hľadáte inú podlahovú krytinu, poriadne sa tu rozhliadnite. Aladin už dávno nie je špecialistom iba na koberce , a preto Vám predstavujeme hneď niekoľko ďalších možností podlahových krytín:


Poďme pekne postupne a ku každej kategórii si povedzme niekoľko základných informácií, aby ste sa mohli lepšie rozhodnúť, ktorá podlahová krytina je pre Vás tou správnou voľbou.

PVC A LINO
Moderným riešením je PVC , ktoré sa vyrába pomocou najpokročilejších technológií z polyvinylchloridu. Medzi hlavné prednosti tejto krytiny patrí vysoká odolnosť, trvanlivosť a ľahká údržba. V dnešnej dobe je ponuka PVC skutočne široká, a preto si vyberie úplne každý. Či už hľadáte PVC do domácnosti alebo kancelárie , páči sa Vám dekor parkiet či dlažby , preferujete tmavšie alebo <a svetlejší odtieň - pre Aladina nie je nič problém a určite si z jeho ponuky vyberiete PVC podľa Vašich predstáv.

VINYLOVÉ PODLAHY
Ďalším obľúbeným variantom sú vinylové podlahy, ktoré sa vyznačujú mäkkým a teplým povrchom alebo vodeodolnosťou. Ďalšou výhodou je aj ľahké čistenie , a to suchou aj mokrou cestou. Môžete použiť metlu, lux, robotický vysávač aj mop. Aladin má v ponuke mnoho dekorov dreva či betónu , širokú škálu farieb a tiež si môžete vybrať, či dávate prednosť lepenému alebo zámkovému vinylu. Lepený variant je lacnejší a zámkový sa ľahšie pokladá. Ak si neviete rady s výberom, Aladin Vám rád pomôže .

LAMINÁTOVÉ PODLAHY
Treťou možnosťou sú laminátové podlahy, ktoré sú lacnejšou alternatívou vinylovej podlahy. Na rozdiel od vinylu sú tvrdšie a hlučnejšie, ale to im neuberá kráse! Nájdu uplatnenie v domácnosti aj komerčných priestoroch a sú kompatibilné s kolieskovou stoličkou aj podlahovým kúrením.

DREVENÉ PODLAHY
Aksi nevyberiete žiadny drevený dekor u PVC , vinylu ani laminátu , poslednou možnosťou je potom podlaha zo skutočného dreva. Do domácnosti Vám vnesie krásnu vôňu a prírodnú atmosféru, ale pripravte sa vyššiu obstarávaciu cenu.

Pokiaľ sa chcete viac zahĺbať do rozdielov medzi jednotlivými typmi podlahových krytín, Aladin pre Vás spísal ďalšie dva články o odlišnostiach a možnostiach využitia, ktoré nájdete hore v tipoch.