🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Podložky

Protišmykové podložky sú dôležitým doplnkom pre koberec, ktorý pomáha udržať koberec na mieste a zabrániť jeho posúvaniu sa po podlahe. Tieto podložky sú obvykle vyrobené z materiálov s protišmykovým povrchom, ktorý poskytuje lepšiu trakciu medzi kobercom a podlahou. Protišmykové podložky pomáhajú predchádzať úrazom a nehodám tým, že zabraňujú kobercu posúvať sa po podlahe. To je dôležité najmä v priestoroch s vysokou prevádzkou, ako sú chodby alebo schody. Tieto podložky môžu tiež prispieť k pohodliu pri chôdzi na koberci tým, že poskytujú dodatočnú tlmenie nárazov a chodcom poskytujú stabilnejšiu podporu. Použitie protišmykovej podložky môže znížiť opotrebenie a zvýšiť životnosť Vášho koberca. Tým, že sa zabráni posúvaniu sa, koberec zostáva na mieste a nie je vystavený nadmernému treniu alebo ťahaniu. Stačí ich položiť pod koberec a zaistiť, že sú rovnomerne rozložené pod celou plochou. Tieto podložky sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a hrúbkach, čo umožňuje vybrať tie najvhodnejšie pre konkrétny typ a veľkosť koberec a podlahy. Pri výbere protišmykovej podložky je dôležité zvážiť veľkosť, hrúbku a materiál podložky, aby čo najlepšie vyhovovali Vašim potrebám a typu koberca, ktorý používate.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Šírka behúňa
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
8 61
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
19 produktov
Zobraziť 1 - 19 z 19 položiek
  1. Bezpečnosť: Protišmykové podložky pomáhajú predchádzať úrazom a nehodám tým, že zabraňujú kobercu posúvať sa po podlahe. To je dôležité najmä v priestoroch s vysokou prevádzkou, ako sú chodby alebo schody.

  2. Pohodlie: Tieto podložky môžu tiež prispieť k pohodliu pri chôdzi na koberci tým, že poskytujú dodatočnú tlmenie nárazov a chodcom poskytujú stabilnejšiu podporu.

  3. Predĺženie životnosti koberec: Použitie protišmykovej podložky môže znížiť opotrebenie a zvýšiť životnosť vášho koberca. Tým, že sa zabráni posúvaniu sa, koberec zostáva na mieste a nie je vystavený nadmernému treniu alebo ťahaniu.

  4. Jednoduchá inštalácia: Protišmykové podložky sú obvykle jednoduché na použitie a inštaláciu. Stačí ich položiť pod koberec a zaistiť, že sú rovnomerne rozložené pod celou plochou.

  5. Univerzálnosť: Tieto podložky sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a hrúbkach, čo umožňuje vybrať tie najvhodnejšie pre konkrétny typ a veľkosť koberec a podlahy.

Protišmykové podložky sú dôležitým doplnkom pre koberec, ktorý pomáha udržať koberec na mieste a zabrániť jeho posúvaniu sa po podlahe.