🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Čistiace prostriedky

Ako je naším dobrým zvykom, nechceme Vás zahlcovať stovkami rôznych čističov a prípravkov len preto, aby sme čo najviac zarobili. Vybrali sme iba hŕstku tých, ktoré naozaj fungujú a máme ich otestované. Nižšie nájdete prípravky na koberce a podlahy, za ktoré dáme ruku do ohňa.

Nechce sa Vám do čistenia? Tak si nechajte Váš koberec profesionálne vyčistiť  a to s dopravou od Vás aj späť k Vám ZADARMO.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
3 35
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
9 produktov
Zobraziť 1 - 9 z 9 položiek
Na čistenie kobercov a podlahových krytín z pvc a vinylu, vrátane laminátových drevených podláh, je dôležité používať vhodné čistiace prostriedky, ktoré nielenže odstránia nečistoty, ale tiež chránia povrchy a predlžujú ich životnosť. Jednoduché naplnené spreje sú tiež populárne pre rýchle čistenie škvŕn na kobercoch. Špeciálne čistiace prostriedky: Existujú aj čistiace prostriedky navrhnuté špeciálne pre pvc a vinylové laminátové podlahy, ktoré môžu poskytovať ďalšiu ochranu a lesk. Existujú aj špeciálne čistiace prostriedky určené priamo pre laminátové a drevené podlahy. Pamätajte, že pri čistení akýchkoľvek podlahových krytín je dôležité dodržiavať pokyny výrobcu a skúšať čistiace prostriedky najskôr na malej neviditeľnej ploche, aby ste sa uistili, že nedochádza k poškodeniu povrchu.