🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Drevené podlahy

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Drevené podlahy sú klasickou voľbou pre mnoho domovov a priestorov vďaka svojmu prírodnému vzhľadu, trvanlivosti a estetickému dojmu. Drevené podlahy dodávajú miestnosti príjemný a teplý vzhľad, ktorý je ťažké napodobniť inými materiálmi. Drevo prináša do priestoru prírodnú krásu, textúru a charakter. Správne udržiavané drevené podlahy môžu vydržať desiatky rokov. Drevené podlahy sú k dispozícii v širokej škále druhov dreva, farieb, vzorov a povrchových úprav, čo umožňuje vytvorenie jedinečného vzhľadu, ktorý ladí s interiérom a designovým štýlom. Drevené podlahy sú teplejšie a pohodlnejšie na dotyk ako napríklad dlažba alebo kameň. Sú ideálne na chôdzu naboso a poskytujú príjemnú atmosféru v miestnosti. Je dôležité vybrať druh dreva a povrchovú úpravu, ktoré zodpovedajú Vašim potrebám a preferenciám. Tiež si dajte pozor na vhodnú údržbu, aby Vaše drevené podlahy zostali dlhodobo krásne a trvanlivé.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Typ dielcov
Viac... Menej
Povrchová úprava
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Cena
51 109
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Obsah balenia (m2)
Viac... Menej
Celková výška
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
22 produktov
Zobraziť 1 - 22 z 22 položiek
Drevené podlahy sú tradičnou a elegantnou voľbou pre interiéry, ktoré dodávajú do miestnosti prírodnú krásu a teplý vzhľad. Drevené podlahy prinášajú do interiéru prírodný vzhľad a teplo dreva. Každá drevená doska má jedinečné znaky, ako sú rôzne odtiene, textúry a vzory, ktoré pridávajú do miestnosti charakter. Kvalitné drevené podlahy sú odolné voči opotrebovaniu a poškriabaniu a môžu byť brúsené a obnovené, aby vyzerali ako nové. Existuje mnoho druhov dreva, ktoré možno použiť na podlahy, každé s vlastnými vlastnosťami a vzhľadom. Medzi obľúbené patrí dub, javor, buk a borovica. Drevené podlahy sú k dispozícii v širokej škále druhov dreva, farieb, vzorov a povrchových úprav, čo umožňuje vytvorenie jedinečného vzhľadu, ktorý ladí s interiérom a designovým štýlom. Drevené podlahy majú tendenciu akumulovať menej prachu a alergénov ako napríklad koberce, čo je výhodné pre alergikov. Pri výbere drevenej podlahy je dôležité zvážiť rôzne faktory, ako je druh dreva, povrchová úprava, hrúbka, inštalácia a údržba. Každý druh dreva má svoje vlastné charakteristiky a vhodnosť pre rôzne prostredie a preto je dôležité vybrať ten správny typ drevenej podlahy pre Vaše potreby a estetické preferencie.