🤗 AKCIA na vonkajšie koberce a trávy. Zútulnite si domov so zľavou až 40 %.

Dreambuilding s vůní masa a kopačáku

Tmelili sme partiu. Mierili loptou do jamky, povzbudzovali a niektorí sa dostali na debnu. Prečítajte si o našom teambuildingu a zistite, čo je to ten futbalgolf.

Trefa do čierneho. Také sa ukázalo byť naše tímové popoludnie vo Futbalgolf Radonice. Zamierili sme tam celá môjkobercová partia, aby sme si užili fajnové spoločné chvíle. Dospelí, deti, manželia, manželky aj partneri našej mojej kobercovej rodiny. Vieme totiž, že bez spokojných zamestnancov nie sú spokojní zákazníci.

Futbalgolf je hra

Futbalgolf je presne to, čo si po tomto neobvyklým spojením predstavíte: odpaľovanie lôpt s cieľom trafiť jamku. Alebo skôr jamu? Nech je to akokoľvek, tímovosť je naša silná stránka v zamestnaní aj na ihrisku. A tak sme sa ochotne rozdelili do tímov, namasírovali svaly a vrhli sa do hry. Jemná športová aktivita nadchla všetkých. Pri práci s loptou sa ukázalo, že medzi sebou máme pár Ronaldov a možno sa objavil aj nejaký ten Kaká. Výkony sme každopádne podali úctyhodné a medaily sa na hrudiach víťazov hojdali zaslúžene.

Grilovačka musí byť

Športové zápolenie sme zakončili poriadnou grilovačkou, pretože pri tímovom zápolení jednoducho vyhladne a my sme nechceli, aby niekto z hladu zjedol loptu. Máme skúsenosť, že sa potom nepekne rysuje pod tričkom. Stoly sa preto prehýbali jedlom, na ohnisyčalo mäso a sliny netiekli snáď len loptám a jamkám. My ostatní sme si pochutnali, popili a porozprávali.

Tak nabudúce sa zase tešíme v plnej športovej poľnej.

Súvisiace články z kategorie Aktuality

Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Čím nás oslnil 34. ročník svetového veľtrhu kobercov a podlahových krytín?
Čítať viac
Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Dizajnové trendy prichádzajú a odchádzajú. Tie, ktoré udajú smer tohto roku, si získajú vaše srdce. Prečítajte si o trendoch na rok 2024.
Čítať viac
Ohliadnutie za rokom 2023

Ohliadnutie za rokom 2023

Všetkých 365 dní roku 2023 je za nami. Aké boli? Stály za to! Prečítajte si, čím sme v Môjkoberci vlani žili, čo sa zmenilo a ako veľmi sme zlacneli (dosť).
Čítať viac