🍀 Pokoste ceny umelých tráv s kódom TRAVA10. Výpredaj tráv a zľavy až 28%.

O tom, ako sme natrvalo zlacnili

Bolo, nebolo ... V jednom e-shope žili koberce, podlahy a doplnky. Boli ich tam tisíce. Ľudia si ich obľúbili a chceli si ich vziať domov, ale v ceste im stáli ceny. Boli hladné a ľudia sa ich báli. Potom sa jedného dňa objavil rytier Aladin a svojím mečom neľútostne osekal ceny viac ako 80 % celého sortimentu. Niektoré skrátil až o polovicu. Ceny prišli o hlavu a už navždy zostali nízke. Odvtedy ľudia v e-shope nakupujú bez strachu a koberce a podlahy im verne slúžia.

Táto rozprávka nekončí, ale začína

V Môjkoberci máme radi, keď sa aj v reálnom živote podarí prekonať prekážky a zachrániť situáciu, ktorá sa zdá stratená. Preto sme verili tomu, že príbeh zdražovania, ktorý naša doba píše, môže mať šťastný koniec. A má. Aspoň u nás v e-shope i v predajni.

Ale aby sme začali od začiatku. Šplhanie cien do nezmyselných výšok, ktoré sa týka aj nášho odboru, nás dlho trápilo. Ale rozhodli sme sa nestiahnuť nohavice, vziať meč a bojovať. Náš e-shop aj predajňu sme vytvorili tak, aby v nich bola radosť nakupovať. A na čo by to celé bolo, keby od nás hladné ceny našich zákazníkov odháňali?

Preto sme väčšinu nášho sortimentu, viac ako 80% produktov, natrvalo zlacnili. Niektoré kusy až o 50%.

Ako sme to dokázali

Baví nás inovácia, a keď je problém, vyskúšame všetko, aby sme ho vyriešili. Obvykle si lámeme hlavu nad tým, ako našim zákazníkom urobiť nákupy ešte jednoduchšie. Teraz sme hľadali kreatívne riešenie, ako zlacniť, a pritom ani o piaď neuhnúť z kvality našich služieb. Našli? Našli. A tak sme si vyhrnuli rukávy, a zabojovali na niekoľkých frontách:

  • V Belgicku a Holandsku sme osobne obišli výrobcov kobercov a získali tovar rovnakej kvality za lepšie ceny.
  • U súčasných dodávateľov vyjednali lepšie podmienky .
  • Posvietili si na cestu kobercov či podláh od objednania až k vám domov, aby šlo všetko hladko a bez zádrhelov.
  • Vylepšili spôsob, akým tovar balíme.
  • Z dopravcov vybrali tie naj .
  • Ukrojili si z vlastnej marže.

Všetky tieto kroky dohromady priniesli to, že teraz na e-shope nájdete produkty s novými cenovkami. A je ich väčšina. Nemajú štítok zľava, nie je to žiadna akcia. Je to nová základná cena, na ktorú sa môžete spoľahnúť as ktorou môžete počítať. Veríme, že vám to urobí rovnakú radosť, ako nám.

Marek a Tomáš
Zakladatelia www.mojkoberec.sk

Zlevňujeme koberce

Pozrite sa na trvalo zľavnené produkty

Súvisiace články z kategorie Aktuality

Dreambuilding s vôňou mäsa a kopačiaku

Dreambuilding s vůní masa a kopačáku

Tmelili sme partiu. Mierili loptou do jamky, povzbudzovali a niektorí sa dostali na debnu. Prečítajte si o našom teambuildingu a zistite, čo je to ten futbalgolf.
Čítať viac
Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Čím nás oslnil 34. ročník svetového veľtrhu kobercov a podlahových krytín?
Čítať viac
Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Dizajnové trendy prichádzajú a odchádzajú. Tie, ktoré udajú smer tohto roku, si získajú vaše srdce. Prečítajte si o trendoch na rok 2024.
Čítať viac