🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Expo New

Moderné slučkové metrážne koberce s potlačou zdobené kruhmi v rôznych farbách sú skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu štýlu a praktickosti vo svojom obytnom priestore. Tieto koberce sú vyrobené z kvalitného 100% polyamidu, čo zaisťuje ich odolnosť a trvanlivosť. Filcový podklad potom prináša ďalšie výhody, ako je útlm kročajového hluku a izolácia proti chladu.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
14 16
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
4 produkty
Zobraziť 1 - 4 z 4 položiek
Vďaka modernému vzoru, ktorý je charakterizovaný kruhmi v rôznych farebných odtieňoch, sú na kobercoch menej viditeľné drobné nečistoty. To znamená, že koberce Expo New vyzerajú stále sviežo a udržiavané aj pri každodennom používaní. Tento praktický prvok prispieva k ich jednoduchej údržbe a udržaniu čistoty.

Okrem estetického vzhľadu ponúkajú koberce Expo New tiež funkčné vlastnosti. Sú vhodné pre obytné priestory so stredne silnou záťažou, čo znamená, že sú odolné voči bežnému opotrebovaniu a ľahko sa udržujú. Ďalej sú tieto koberce kompatibilné s podlahovým vykurovaním, čo znamená, že môžete si užívať teplú podlahu v kombinácii s pohodlím a designom kobercov Expo New.

Kolekcia moderných slučkových metrážnych kobercov s potlačou kruhov je ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú vytvoriť moderný a štýlový interiér s funkcionalitou a praktickosťou. Výhody, ako je odolný materiál, filcový podklad, jednoduchá údržba a vhodnosť pre podlahové vykurovanie, robia z týchto kobercov skvelú investíciu pre vaše domovské prostredie.