😮 Zľavy až 50% na tisíce produktov! Len do pondelka prebiehajú Dni Môjkoberec!

Prechodové a vyrovnávacie lišty

Prechodové a vyrovnávacie lišty sú nevyhnutnou súčasťou podlahárstva, kde plnia estetickú aj praktickú funkciu. Pomáhajú vytvoriť hladký prechod medzi rôznymi typmi podlahových krytín.

Poistenie pri preprave zadarmo

Nikdy neviete, či cestu nezablokuje svorka roztomilých šteniatok alebo z neba nezačnú padať koberce. Kým k vám tovar v poriadku nedorazí, je zodpovednosť na nás.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Lišty
Viac... Menej
Cena
7 14
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
44 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 44 položiek

Vyrovnávacie Lišty

Vyrovnávacie lišty slúžia na preklenutie výškových rozdielov medzi dvoma rôznymi podlahovými krytinami. Tieto lišty sú ideálne pre situácie, keď prechádzate napríklad z dlažby na koberec alebo z laminátu na vinyl. Zaisťujú hladký a bezpečný prechod, čím minimalizujú riziko zakopnutia a zároveň chránia hrany podlahy pred poškodením.

Prechodové Lišty

Prechodové lišty sú navrhnuté na zakrytie spojov medzi dvoma podlahovými krytinami rovnakej alebo podobnej výšky. Sú perfektné pre miesta, kde sa stretávajú rôzne materiály, napríklad medzi dvoma miestnosťami vo dverách. Prechodové lišty nielen zaisťujú estetický vzhľad, ale tiež chránia hrany podláh a zabraňujú usadzovaniu nečistôt v škárach.