🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Prechodové lišty

Podlahové prechodové lišty, tiež známe ako prechodové profily, sú nevyhnutným prvkom pri dokončovaní podlahových povrchov. Kovové podlahové prechodové lišty majú vyrovnávaciu funkciu a často sú vybavené samolepiacou páskou pre jednoduchú inštaláciu. Na trhu je široká škála líšt s rôznymi šírkami, takže si môžete vybrať tú, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám a designu priestoru. Tieto spojovacie lišty sa často využívajú pri prechodoch medzi rôznymi typmi podláh, napríklad pri spojení drevenej podlahy s keramickou dlažbou. Prechodové profily nielen zaisťujú estetický a hladký prechod medzi rôznymi povrchmi, ale slúžia aj ako ochrana okrajov podlahových materiálov pred poškodením a opotrebovaním.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Lišty
Viac... Menej
Cena
1 10
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
23 produktov
Zobraziť 1 - 23 z 23 položiek
Podlahové prechodové lišty majú tiež dôležitú bezpečnostnú funkciu. Správne vybrané a správne nainštalované lišty zaisťujú bezpečný prechod medzi rôznymi podlahovými materiálmi. Napríklad pri prechode z koberca na tvrdý povrch, ako je dlažba alebo drevená podlaha, môže vzniknúť nerovnosť alebo znížená stabilita. Prechodové lišty vyrovnávajú túto nerovnosť a minimalizujú riziko úrazu. Rovnako poskytujú ochranu okrajov podlahových materiálov pred odlúpnutím alebo poškriabaním. Pri výbere podlahových prechodových líšt je teda dôležité vziať do úvahy nielen estetiku a funkčnosť, ale aj bezpečnostné hľadiská, ktoré prispievajú k pohodliu a bezpečiu v priestore.