😮 Zľavy až 50% na tisíce produktov! Len do pondelka prebiehajú Dni Môjkoberec!

Prechodové lišty

Podlahové prechodové lišty, tiež známe ako prechodové profily, sú nevyhnutným prvkom pri dokončovaní podlahových povrchov. Kovové podlahové prechodové lišty majú vyrovnávaciu funkciu a často sú vybavené samolepiacou páskou pre jednoduchú inštaláciu. Na trhu je široká škála líšt s rôznymi šírkami, takže si môžete vybrať tú, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám a designu priestoru. Tieto spojovacie lišty sa často využívajú pri prechodoch medzi rôznymi typmi podláh, napríklad pri spojení drevenej podlahy s keramickou dlažbou. Prechodové profily nielen zaisťujú estetický a hladký prechod medzi rôznymi povrchmi, ale slúžia aj ako ochrana okrajov podlahových materiálov pred poškodením a opotrebovaním.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Lišty
Viac... Menej
Cena
2 10
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
23 produktov
Zobraziť 1 - 23 z 23 položiek
Podlahové prechodové lišty majú tiež dôležitú bezpečnostnú funkciu. Správne vybrané a správne nainštalované lišty zaisťujú bezpečný prechod medzi rôznymi podlahovými materiálmi. Napríklad pri prechode z koberca na tvrdý povrch, ako je dlažba alebo drevená podlaha, môže vzniknúť nerovnosť alebo znížená stabilita. Prechodové lišty vyrovnávajú túto nerovnosť a minimalizujú riziko úrazu. Rovnako poskytujú ochranu okrajov podlahových materiálov pred odlúpnutím alebo poškriabaním. Pri výbere podlahových prechodových líšt je teda dôležité vziať do úvahy nielen estetiku a funkčnosť, ale aj bezpečnostné hľadiská, ktoré prispievajú k pohodliu a bezpečiu v priestore.