🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Trávy najvyššej kvality

Najvyššia kvalita umelej trávy je obvykle spojená s niekoľkými kľúčovými vlastnosťami, ktoré zahŕňajú odolnosť, prirodzený vzhľad, pohodlie a dlhú životnosť. Pri hľadaní trávy najvyššej kvality je dobré venovať pozornosť nasledujúcim charakteristikám, napríklad materiály vlákien, ktoré sú navrhnuté tak, aby napodobňovali vzhľad a textúru prirodzenej trávy. Kvalitná umelá tráva je vyrobená z odolných a vysoko kvalitných materiálov, ako sú polyetylén alebo polypropylén. Tieto sú odolné voči poveternostným podmienkam, UV žiareniu a opotrebovaniu. Keď vyberáte umelú trávu, je niekoľko faktorov, na ktoré by ste sa mali zamerať, aby výsledok bol čo najrealistickejší.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Cena za m2
24 41
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
2 produkty
Zobraziť 1 - 2 z 2 položiek
Trávy najvyššej kvality sú obvykle vyrobené z najkvalitnejších materiálov a sú navrhnuté s ohľadom na dlhodobú odolnosť a estetiku. Tráva najvyššej kvality má obvykle vyššiu hustotu vlákien, čo jej poskytuje prirodzenejší vzhľad a pocit a je vyrobená z vysoko odolných materiálov, ktoré odolávajú opotrebovaniu, UV žiareniu, vlhkosti a zmenám teploty. Kvalitná umelá tráva je navrhnutá tak, aby odolala vyblednutiu a zmenám farieb pod vplyvom slnečného žiarenia. Vlákna trávy najvyššej kvality sú navrhnuté tak, aby čo najvernejšie napodobňovali prírodnú trávu, s rôznymi odtieňmi zelenej. Napriek svojej vysokej kvalite by mala byť tráva ľahko inštalovateľná a vyžadovať minimálnu údržbu. Kvalitná umelá tráva môže byť investíciou, ktorá prinesie dlhodobé uspokojenie a estetiku pre Váš vonkajší priestor. Pri výbere trávy najvyššej kvality je dôležité vykonať dôkladné porovnanie vlastností a recenzií, aby ste si vybrali variant, ktorý najlepšie vyhovuje Vašim potrebám a preferenciám.

Súvisiace články na blogu:

Ako vybrať umelú trávu?

Ako vybrať umelú trávu?

Jasný stručný a výstižný návod ako správne vybrať umelú trávu.
Čítať viac
NÁVOD: Ako položiť umelý trávnik?

NÁVOD: Ako položiť umelý trávnik?

Máme zde rady, jak celou akci s travním kobercem zvládnout s vlastní pomocí. Stačí šikovné ruce, trocha odvahy a předzahrádka nebo plácek za domem se budou zelenat v cuku letu.
Čítať viac
INŠPIRUJTE SA: Pozrite sa na využitie umelej trávy

INŠPIRUJTE SA: Pozrite sa na využitie umelej trávy

Kde všade je možné použiť trávny koberec? Vďaka jednoduchej údržbe ponúka neobmedzené možnosti. Pozrite sa na ukážky inštalácie umelej trávy.
Čítať viac