🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Nature

Koberce z radu Nature sú nielen krásne, ale aj veľmi praktické. Vďaka svojej jednoduchej údržbe sa o ne ľahko postaráte a udržíte ich stále v perfektnom stave. Najdôležitejším prvkom týchto kobercov je ich nápaditý neobvyklý vzor, ktorý očarí každého. Jemné slučky vytvárajú prekrásnu mozaiku, ktorá sa bude perfektne vynímať vo vašej izbe. A aby toho nebolo málo, môžete si vybrať z niekoľkých farebných variantov, takže si s istotou vyberiete ten, ktorý sa bude najviac hodiť k vášmu interiéru.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Šírka behúňa
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
9 146
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
27 produktov
Zobraziť 1 - 27 z 27 položiek
Okrem ich estetickej hodnoty ponúka rad Nature aj širokú škálu farebných variantov, aby ste si mohli vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim individuálnym preferenciám. Od neutrálnych a prirodzených odtieňov po živé a výrazné farby, táto kolekcia poskytuje možnosti pre každý vkus a štýl.

Jednou z výhod kobercov z radu Nature je ich ľahká údržba. Materiály použité pri ich výrobe sú odolné voči škvrnám a nečistotám, čo znamená, že je ľahké ich udržiavať v čistote a kráse. Stačí pravidelne vysávať a vykonávať bežnú údržbu, aby ste si užívali ich pôsobivý vzhľad po dlhú dobu.

Koberce z rady Nature sú nielen esteticky príťažlivé, ale aj praktické a ľahko udržiavateľné. S ich nápaditým vzorom a možnosťou výberu z rôznych farebných variant získate kus, ktorý dokonale doplní vašu izbu a prinesie do nej unikátnu atmosféru.

Vyberte si z kolekcie Nature koberce, ktoré vás oslovia svojou jednoduchou údržbou, nápaditým vzorom a širokou škálou farebných možností. Pridajte do svojho interiéru krásu, štýl a originalitu s týmito krásnymi a praktickými kusmi, ktoré budú prinášať radosť a pohodlie do vášho domova.