😮 Zľavy až 50% na tisíce produktov! Len do pondelka prebiehajú Dni Môjkoberec!

Lepidlá, lepiace pásky a chémie

Na pokládku podláh a ďalších stavebných prác sú lepidlá, lepiace pásky a chemikálie kľúčovými materiálmi. Lepidlá pre pvc vytvárajú pevné a trvanlivé spoje s vynikajúcimi adhéznymi vlastnosťami a odolnosťou voči vlhkosti. Lepidlá pre koberce sú formulované s ohľadom na textúru a podklad a poskytujú silné spoje s odolnosťou voči vode a teplotným zmenám. Lepiace kobercové pásky sú jednoduchým spôsobom fixácie kobercov na podklad. Lemovka na koberec je praktickým a estetickým prvkom, ktorý poskytuje ochranu a zakončenie okraja koberca s elegantným a profesionálnym vzhľadom. Pri pokládke podláh sú tiež potrebné chemikálie na prípravu podkladu, ako je odstraňovač starého lepidla a tmely na vyplnenie medzier medzi podlahovými prvkami a zaistenie vodotesnosti.

Poistenie pri preprave zadarmo

Nikdy neviete, či cestu nezablokuje svorka roztomilých šteniatok alebo z neba nezačnú padať koberce. Kým k vám tovar v poriadku nedorazí, je zodpovednosť na nás.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
6 104
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
32 produktov
Zobraziť 1 - 32 z 32 položiek
Na pokládku podláh a ďalších stavebných prác sú lepidlá, lepiace pásky a chemikálie kľúčovými materiálmi.

Lepidlá na drevo: Pri pokládke drevených podláh sú používané špeciálne lepidlá, ktoré poskytujú silné a trvanlivé spoje.
Lepidlá na PVC a vinyl: Na lepenie PVC alebo vinylových podlahových krytín sa často používajú lepidlá na báze disperzie, ktoré sú flexibilné a odolné voči namáhaniu.
Dvojstranné lepiace pásky pre koberce: Sú používané na upevnenie kobercov na podkladové materiály, najmä v komerčných priestoroch, kde je vyššia záťaž.
Pásky na podlahové lišty: Pri inštalácii podlahových líšt sú používané lepiace pásky na upevnenie líšt na steny alebo na podlahu.
Úpravné prostriedky na prípravu podkladov: Pred pokládkou podláh je dôležité pripraviť povrchy, napríklad pomocou podkladových náterov, ktoré zaisťujú lepšiu adhéziu lepidla.

Čistiace prostriedky: Na čistenie povrchov pred pokládkou podláh sú používané rôzne čistiace prostriedky, ktoré odstraňujú nečistoty a mastnotu a zaisťujú lepšiu priľnavosť lepidla.


Každá aplikácia vyžaduje špecifické lepidlo, lepiacu pásku alebo chemikálie, ktoré zodpovedajú povahe podlahového materiálu, podkladu a podmienkam inštalácie. Pri výbere týchto materiálov je dôležité vziať do úvahy tieto faktory a riadiť sa odporúčaniami výrobcu pre optimálne výsledky.