🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Penetrácia

Penetračný náter sa používa na ochranu, zjednotenie a spevnenie podkladu. Využívajú sa špeciálne penetračné nátery, ktoré preniknú podkladom a vytvoria tak ideálny podklad na položenie podlahovej krytiny, ako je napríklad PVC podlaha a metrážny koberec.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
8 34
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
3 produkty
Zobraziť 1 - 3 z 3 položiek
Penetračný náter sa používa na ochranu, zjednotenie a spevnenie podkladu. Využívajú sa špeciálne penetračné nátery, ktoré preniknú podkladom a vytvoria tak ideálny podklad na položenie podlahovej krytiny, ako je napríklad PVC podlaha a metrážny koberec. Penetrácia je založená na prenikaní nosného média (teda vody, rozpúšťadiel a ďalších substancií) do podlahy.

Aplikácia náteru nie je zložitá, stačí vám podlahový valček a dodržať dávkovanie podľa inštrukcií na obale s penetračnou hmotou. Náter ich musí preniknúť až do podkladovej vrstvy, väčšinou do hĺbky najviac 1 mm, pri silnejšie zvetraných povrchoch môže aj hlbšie.