😮 Zľavy až 50% na tisíce produktov! Len do pondelka prebiehajú Dni Môjkoberec!

Lepidlá

V našej kategórii lepidiel na podlahové krytiny a doplnky nájdete široký výber vysoko kvalitných produktov určených na profesionálne aj domáce použitie. Naše lepidlá sú špeciálne formulované pre rôzne typy podlahových materiálov, vrátane PVC, linolea, kobercov, vinylových dielcov, drevených a laminátových podláh. Ponúkame riešenie pre všetky fázy inštalácie podlahových krytín, od prípravy podkladu až po finálne upevnenie.

3 ročná záruka zadarmo

Za svojimi produktmi si stojíme. Takže vy na nich môžete nielen stáť, ale pokojne aj behať, skákať alebo tancovať. 3 roky nad nimi držíme ochrannú ruku.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
10 104
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
9 produktov
Zobraziť 1 - 9 z 9 položiek

Naše lepidlá sú navrhnuté tak, aby boli ľahko použiteľné, rýchlo schnúce a poskytovali pevné a trvalé spoje, ktoré odolajú každodennému opotrebovaniu.

Bez ohľadu na to, či renovujete byt, inštalujete novú podlahu v kancelárii alebo pracujete na komerčnom projekte, naše produkty vám pomôžu dosiahnuť profesionálne výsledky s minimálnym úsilím. Vyberajte z našej ponuky lepidiel na podlahové krytiny a zaistite, aby vaše podlahy vyzerali skvele a vydržali dlhé roky.