😮 Zľavy až 50% na tisíce produktov! Len do pondelka prebiehajú Dni Môjkoberec!

Lepiace pásky

Lepiace pásky sú nepostrádateľným pomocníkom v domácnosti, kancelárii i priemysle. Táto kategória zahŕňa širokú škálu produktov, ktoré sú navrhnuté na rôzne účely a povrchy. Medzi najbežnejšie typy lepiacich pások patria obojstranné pásky, montážne pásky, lemovky a špeciálne pásky pre rôzne aplikácie.

Výnos na poschodie

Schody? Nie je problém. Svaly? Tiež nie! Koberec vám vo dvojici dopravíme nahor a vy budete len ukazovať smer. A ak ste v kondícii a chýba vám len parťák, plácneme si tiež. Výnos si môžete objednať v košíku..

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
6 59
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
11 produktov
Zobraziť 1 - 11 z 11 položiek
  • Obojstranné lepiace pásky

Obojstranné lepiace pásky sú ideálne na pevné a diskrétne spojenie dvoch povrchov. Používajú sa často pri montáži, fixácii kobercov, v reklamnom priemysle alebo pri výrobe dekorácií. Sú dostupné v rôznych šírkach a hrúbkach, a tiež v prevedeniach s penovým alebo textilným základom, čo zaisťuje optimálnu priľnavosť k rôznym materiálom.

  • Montážne pásky

Montážne pásky sú navrhnuté tak, aby ponúkali vysokú nosnosť a odolnosť. Tieto pásky sú ideálne na pevné uchytenie predmetov na steny, stropy alebo iné povrchy bez nutnosti vŕtania či používania klincov. Často sa využívajú v interiérovom dizajne, na montáž zrkadiel, obrazov alebo ďalších dekoratívnych predmetov.

  • Lemovky

Lemovky sú špeciálny typ lepiacich pások, ktoré sa používajú na začisťovanie a ochranu okrajov látok, kobercov alebo iných materiálov. Pomáhajú zabrániť štiepeniu a zaisťujú čistý a profesionálny vzhľad. Sú dostupné v rôznych farbách a materiáloch, aby zodpovedali konkrétnym potrebám a estetickým požiadavkám.

  • Špeciálne lepiace pásky

Okrem vyššie uvedených kategórií existuje množstvo špeciálnych lepiacich pások, ktoré sú určené pre špecifické aplikácie. Patria sem napríklad pásky na použitie v náročných vonkajších podmienkach, ktoré odolávajú poveternostným vplyvom.


Výhody Lepiacich Opasok

  • Jednoduchosť použitia: Jednoduchá aplikácia bez potreby špeciálnych nástrojov.
  • Široké využitie: Vhodné pre domáce, kancelárske aj priemyselné použitie.
  • Rôznorodosť materiálov: Pásky sú k dispozícii v rôznych materiáloch a prevedeniach, čo umožňuje ich použitie na rôznych povrchoch.
  • Efektívnosť: Poskytujú rýchle a pevné spojenie, často bez potreby ďalšieho príslušenstva.

Lepiace pásky sú všestranným riešením pre mnoho aplikácií, či už potrebujete niečo opraviť, upevniť alebo skrášliť. Výber správnej lepiacej pásky závisí nakonkrétnych potrebách a povrchu, na ktorý bude aplikovaná.