🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Sedacie vaky (poufy)

Najlacnejšie sedacie vaky a vrecia sú teraz na mojkoberec.sk. Cena už od 499 € s dopravou zdarma. V našej ponuke nájdete nádherné meditačné sedáky na zem. Ide o špeciálne vytvarované sedáky, ktoré sú plnené pohankovú šupkou. Meditačné sedáky využijete pri meditácii, relaxácii alebo pri sledovaní televízie.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Rozmery sedacích vankúšov
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
134 187
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
8 produktov
Zobraziť 1 - 8 z 8 položiek
Sedacie vaky, niekedy nazývané aj poufy, sú obľúbeným kúskom nábytku pre relaxáciu a pohodlie. Sú to veľké vrecia naplnené mäkkým materiálom, ako sú polystyrénové guličky alebo pena, ktoré ponúkajú pohodlné a flexibilné posedenie. Sedacie vaky sú k dispozícii v rôznych tvaroch a veľkostiach, vrátane klasických okrúhlych tvarov, hruškovitých foriem alebo obdĺžnikových designov. Väčšina sedacích vakov má odnímateľné poťahy, ktoré je možné prať v práčke, čo uľahčuje čistenie. Sedacie vaky sú skvelým spôsobom, ako pridať do Vášho domova pohodlie a zábavu a sú obľúbené u ľudí všetkých vekových skupín.