🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Realistické trávy

Realistické trávy, najmä umelé trávy, sú navrhnuté tak, aby čo najlepšie imitovali prirodzený vzhľad a textúru živej trávy. Keď vyberáte umelú trávu, je niekoľko faktorov, na ktoré by ste sa mali zamerať, aby výsledok bol čo najrealistickejší. Umelá tráva, ktorú nerozoznáte od živej. Trávne koberce mnohých radov, ktoré perfektne imitujú realitu. Na rozdiel od živej trávy ale naše trávniky nemusíte kosiť, ani zalievať a napriek tomu Vám zostanú po celý rok krásne zelené. Sú určené do interiéru aj exteriéru. Využitie tak nájdu na terase či balkóne, pod pergolou, na detskom ihrisku, v okolí bazéna a na plno ďalších miestach. Je dôležité si vziať do úvahy niekoľko faktorov, vrátane typu trávy, ktorú preferujete.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Cena za m2
12 41
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
6 produktov
Zobraziť 1 - 6 z 6 položiek
Na našom e-shope ponúkame široký výber realistických umelých tráv, ktoré vyzerajú a pocitovo pripomínajú skutočnú trávu. Naše realistické trávy sú navrhnuté s dôrazom na detaily a kvalitu, aby poskytovali prirodzený vzhľad a pohodlie, ktoré očakávate od umelej trávy. Naše trávne koberce sú navrhnuté s rôznymi odtieňmi zelenej, rôznymi dĺžkami vlákien a štruktúrou, ktorá pripomína skutočnú trávu. Vďaka tomu vyzerajú veľmi prirodzene a atraktívne. Sú odolné voči poveternostným vplyvom, UV žiareniu a opotrebovaniu. Sú navrhnuté tak, aby vydržali dlho a vyzerali krásne aj pri náročných podmienkach. Naše realistické trávy sú vhodné na rôzne použitie, vrátane záhrad, terás či balkónov, športových plôch, interiérov a verejných priestranstiev. Ak hľadáte realistickú umelú trávu, ktorá vyzerá a chová sa ako skutočná tráva, pozrite sa na našu ponuku na našom eshope. U nás nájdete široký výber realistických tráv za priaznivé ceny.

Súvisiace články na blogu:

Ako vybrať umelú trávu?

Ako vybrať umelú trávu?

Jasný stručný a výstižný návod ako správne vybrať umelú trávu.
Čítať viac
NÁVOD: Ako položiť umelý trávnik?

NÁVOD: Ako položiť umelý trávnik?

Máme zde rady, jak celou akci s travním kobercem zvládnout s vlastní pomocí. Stačí šikovné ruce, trocha odvahy a předzahrádka nebo plácek za domem se budou zelenat v cuku letu.
Čítať viac
INŠPIRUJTE SA: Pozrite sa na využitie umelej trávy

INŠPIRUJTE SA: Pozrite sa na využitie umelej trávy

Kde všade je možné použiť trávny koberec? Vďaka jednoduchej údržbe ponúka neobmedzené možnosti. Pozrite sa na ukážky inštalácie umelej trávy.
Čítať viac