🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Laminátové podlahy Click

Laminátové podlahy typu „click“ sú populárnym typom podlahovej krytiny, ktorá sa vyznačuje jednoduchou a rýchlou inštaláciou pomocou systému kliknutí. Tento typ laminátových podláh má špeciálny mechanizmus spájania, ktorý umožňuje jednotlivým panelom zapadnúť do seba bez použitia lepidla alebo klincov. Inštalácia laminátových podláh typu „click“ je veľmi jednoduchá a umožňuje rýchle pokladanie podlahy bez potreby odborných znalostí alebo skúseností. Panely sa jednoducho umiestnia vedľa seba a pomocou systému kliknutí sa zacvaknú do seba. Laminátové podlahy typu "click" nepotrebujú žiadne lepidlo ani klince na upevnenie na podklad. To znamená, že inštalácia je čistá a bezproblémová a nepotrebuje žiadnu dobu schnutia, čo umožňuje okamžité použitie miestnosti. Rovnako ako u iných typov laminátových podláh, aj laminátové podlahy typu „click“ sú k dispozícii v širokej škále dizajnov, vzorov a povrchových úprav, vrátane imitácií dreva, kameňa a dlaždíc. Laminátové podlahy typu „click“ sú obvykle cenovo dostupné a poskytujú dobrú hodnotu za investované prostriedky. Pokiaľ hľadáte podlahovú krytinu s jednoduchou inštaláciou a odolnou povrchovou úpravou, laminátové podlahy typu "click" môžu byť vynikajúcou voľbou pre Vaše potreby.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Typ dielcov
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Cena
15 22
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Obsah balenia (m2)
Viac... Menej
Celková výška
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
58 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 58 položiek
Laminátové podlahy typu „Click“ sú špeciálnym typom laminátovej podlahy, ktorý je inštalovaný pomocou technológie klikacieho systému. Tento systém umožňuje jednotlivým panelom podlahy jednoducho zapadnúť do seba bez použitia lepidla alebo iných fixačných prostriedkov. Hlavnou výhodou laminátových podláh typu „Click“ je jednoduchá inštalácia. Vďaka klikaciemu systému je možné jednotlivé panely ľahko spojiť bez potreby špeciálneho náradia. To umožňuje rýchlu a jednoduchú renováciu podlahy. Klikací systém zaisťuje pevné spojenie medzi panelmi podlahy, čo vytvára stabilnú a odolnú podlahovú krytinu. Panely sú pevne spojené a nedochádza k posunu alebo pohybom. Laminátové podlahy typu „click“ sú ľahko udržiavateľné. Stačí ich pravidelne vysávať, utierať vlhkou handričkou a občas ich zotrieť čistiacim prostriedkom pre podlahy. Rovnako ako u iných typov laminátových podláh, aj laminátové podlahy typu „click“ sú k dispozícii v širokej škále designov, vzorov a povrchových úprav, vrátane imitácií dreva, kameňa a dlaždíc.

Súvisiace články na blogu:

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitka podlažných titánov

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitka podlažných titánov

Tie nekonečné rozhovory o tom, akú zvoliť. Ale nestrachujte sa, milí čitatelia, dnes sa ponoríme do vôd nekonečného mora podlahových možností vysvetlíme si rozdiely medzi laminátovými a vinylovými podlahami.
Čítať viac
Ako vybrať laminátovú podlahu

Ako vybrať laminátovú podlahu

Ako vybrať plávajúcu podlahu, aby sedela vášmu interiéru aj štýlu života? Stačí si odpovedať na pár jednoduchých otázok, a budete mať doma lamino presne podľa vášho gusta.
Čítať viac