🍀 Pokoste ceny umelých tráv s kódom TRAVA10. Výpredaj tráv a zľavy až 28%.

Laminátová (plávajúca) podlaha do chodby

Laminátová (plávajúca) podlaha je skvelou voľbou pre chodby vďaka svojej odolnosti, jednoduchej údržbe a atraktívnemu vzhľadu. Chodby sú často vystavené vysokej prevádzke, takže je dôležité zvoliť laminátovú podlahu s vysokou odolnosťou voči opotrebovaniu, poškriabaniu a znečisteniu. Chodby sú často vystavené prachu, špine a vlhkosti, takže je dôležité zvoliť podlahu, ktorá je ľahko čistiteľná. Laminátové podlahy sú odolné voči škvrnám a ľahko sa udržujú pomocou bežných čistiacich prostriedkov a mopov. Laminátové podlahy sú k dispozícii v širokom spektre designov a vzorov, vrátane imitácií dreva, kameňa a dlaždíc. Môžete si vybrať podlahu, ktorá ladí s dizajnom vašej domácnosti a prispieva k celkovej atmosfére. Laminátové podlahy majú obvykle dobrú stabilitu a sú odolné voči zmenám teploty a vlhkosti, čo je dôležité v priestoroch ako je chodba. Vybranie správnej laminátovej podlahy pre chodbu môže prispieť k celkovému vzhľadu a funkčnosti Vášho domu. Dôkladne zvážte všetky vyššie uvedené faktory, aby ste si vybrali podlahu, ktorá spĺňa Vaše potreby a preferencie.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Typ dielcov
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Cena
14 22
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Obsah balenia (m2)
Viac... Menej
Celková výška
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
58 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 58 položiek
Laminátová (plávajúca) podlaha je skvelou voľbou pre chodby vďaka svojej odolnosti, jednoduchej údržbe a atraktívnemu vzhľadu. Laminátová plávajúca podlaha je vynikajúcou voľbou pre chodbu z niekoľkých dôvodov. Chodby sú často vystavené vysokej prevádzke, a preto je dôležité mať podlahu, ktorá je odolná voči opotrebovaniu. Laminátová podlaha je obvykle odolná voči poškriabaniu, opotrebovaniu a pôsobeniu sily, čo je ideálne pre frekventované chodby. Laminátová podlaha je ľahko udržiavateľná a čistí sa jednoducho vysávaním a utieraním vlhkou handričkou. V chodbách, kde môže byť často prinášaný nečistoty z vonku, je ľahká údržba kľúčová. Laminátové podlahy sú k dispozícii v širokom spektre designov a vzorov, vrátane imitácií dreva, kameňa a dlaždíc. Môžete si vybrať podlahu, ktorá ladí s dizajnom vašej domácnosti a prispieva k celkovej atmosfére. Mnoho druhov laminátových podláh je navrhnutých pre jednoduchú inštaláciu pomocou systému kliknutí, čo umožňuje rýchlu a čistú inštaláciu bez potreby použitia lepidla alebo klincov.

Súvisiace články na blogu:

Ako vybrať laminátovú podlahu

Ako vybrať laminátovú podlahu

Ako vybrať plávajúcu podlahu, aby sedela vášmu interiéru aj štýlu života? Stačí si odpovedať na pár jednoduchých otázok, a budete mať doma lamino presne podľa vášho gusta.
Čítať viac