🍀 Pokoste ceny umelých tráv s kódom TRAVA10. Výpredaj tráv a zľavy až 28%.

Laminátová (plávajúca) podlaha do kúpeľne

V našej ponuke nájdete aj nové typy laminátových (plávajúcich) podláh do kúpeľne. Áno čítate správne, vďaka novým typom impregnovaného jadra a CLICK systému, sa aj plávajúca podlaha stala naozaj odolná vlhkosti. Nové zámky sú navrhnuté tak, aby odolali bežnému mokru a vlhku, ktoré v kúpeľni vzniká. Navyše je jej inštalácia stále tak jednoduchá a vyberať aj s týmito vlastnosťami môžete zo širokej ponuky vzorov a farieb.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Typ dielcov
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Cena
14 22
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Obsah balenia (m2)
Viac... Menej
Celková výška
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
58 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 58 položiek

Existujú špeciálne typy laminátových podláh, ktoré sú navrhnuté s ohľadom na odolnosť voči vlhkosti a sú vhodné aj do kúpeľní. Tieto podlahy majú obvykle spevnené jadro a zvláštnu povrchovú úpravu, ktorá chráni pred prenikaním vlhkosti. Kúpeľňa je prostredie s vysokou vlhkosťou, preto je dôležité vybrať laminátovú podlahu s vysokou odolnosťou voči vlhkosti. Majte na pamäti, že aj keď moderné laminátové podlahy majú ochrannú vrstvu, je stále dôležité minimalizovať množstvo vody, ktoré sa dostáva pod podlahu. Pri výbere laminátovej (plávajúcej) podlahy do kúpeľne je dôležité vziať do úvahy niekoľko kľúčových faktorov, ktoré zahŕňajú odolnosť voči vlhkosti, bezpečnosť, odolnosť voči skĺznutiu a celkový estetický vzhľad. Zvážte vzhľad podlahy a ako sa bude hodiť k designu Vašej kúpeľne. Laminátové podlahy sú k dispozícii v rôznych vzoroch, od imitácií dreva po kameň a dlaždice. Zvoľte laminátovú podlahu, ktorá je ľahko inštalovateľná a zodpovedá špecifikáciám Vašej kúpeľne. Niektoré laminátové podlahy majú špeciálne systémy inštalácie, ktoré minimalizujú riziko prenikania vlhkosti pod podlahu.

Súvisiace články na blogu:

Ako vybrať laminátovú podlahu

Ako vybrať laminátovú podlahu

Ako vybrať plávajúcu podlahu, aby sedela vášmu interiéru aj štýlu života? Stačí si odpovedať na pár jednoduchých otázok, a budete mať doma lamino presne podľa vášho gusta.
Čítať viac