🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Vodeodolné laminátové podlahy

Vodeodolné laminátové podlahy sú ideálnou voľbou pre miestnosti, ktoré sú vystavené vlhkosti, ako sú kuchyne, kúpeľne, práčovne a vstupy. Tieto podlahy sú navrhnuté tak, aby odolali vode a vlhkosti lepšie ako bežné laminátové podlahy, a to vďaka špeciálnym technológiám a materiálom použitým pri ich výrobe. Vodeodolné laminátové podlahy majú špeciálny náter a úpravu povrchu, ktorá im pomáha odolávať vlhkosti a vode. Tento náter chráni jadro podlahy pred absorpciou vlhkosti. Tieto podlahy sú vyrobené z vodeodolných materiálov, ktoré nie sú náchylné na deformáciu alebo poškodenie v dôsledku expozície vlhkosti. Vodeodolné laminátové podlahy majú tesnejšie spoje ako bežné laminátové podlahy, čo pomáha zabrániť prenikaniu vody medzi panelmi. Veľa vodeodolných laminátových podláh obsahuje spevnené jadro, ktoré poskytuje vyššiu odolnosť a stabilitu. Vodeodolné laminátové podlahy sú skvelou voľbou pre miestnosti, ktoré sú vystavené vlhkosti, a ponúkajú aj estetické a funkčné výhody. Pri výbere vodeodolných laminátových podláh je dôležité zvážiť kvalitu materiálov, úroveň odolnosti voči vlhkosti a požadovaný dizajn, aby podlahy čo najlepšie vyhovovali vašim potrebám a estetickým preferenciám.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Typ dielcov
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Cena
15 22
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Obsah balenia (m2)
Viac... Menej
Celková výška
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
58 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 58 položiek
Vodeodolné laminátové podlahy sú skvelou voľbou pre miestnosti, ktoré sú vystavené vlhkosti, a ponúkajú aj estetické a funkčné výhody. Pri výbere vodeodolných laminátových podláh je dôležité zvážiť kvalitu materiálov, úroveň odolnosti voči vlhkosti a požadovaný dizajn, aby podlahy čo najlepšie vyhovovali vašim potrebám a estetickým preferenciám. Vodeodolné laminátové podlahy sú ideálnou voľbou pre miestnosti, ktoré sú vystavené vlhkosti, ako sú kuchyne, kúpeľne, práčovne a vstupy. Tieto podlahy sú navrhnuté tak, aby odolali vode a vlhkosti lepšie ako bežné laminátové podlahy, a to vďaka špeciálnym technológiám a materiálom použitým pri ich výrobe.
  1. Špeciálny náter a úprava povrchu: Vodeodolné laminátové podlahy majú špeciálny náter a úpravu povrchu, ktorá im pomáha odolávať vlhkosti a vode. Tento náter chráni jadro podlahy pred absorpciou vlhkosti.

  2. Špeciálne materiály: Tieto podlahy sú vyrobené z vodeodolných materiálov, ktoré nie sú náchylné na deformáciu alebo poškodenie v dôsledku expozície vlhkosti.

  3. Tesné spoje: Vodeodolné laminátové podlahy majú tesnejšie spoje ako bežné laminátové podlahy, čo pomáha zabrániť prenikaniu vody medzi panelmi.

  4. Spevnené jadro: Mnoho vodeodolných laminátových podláh obsahuje spevnené jadro, ktoré poskytuje vyššiu odolnosť a stabilitu.

  5. Jednoduchá údržba: Vodeodolné laminátové podlahy sú ľahko udržiavateľné a dajú sa čistiť vlhkou handričkou alebo mopom. Vďaka odolnosti voči vlhkosti sú menej náchylné na tvorbu plesní a baktérií.

  6. Rozmanité dizajny: Vodeodolné laminátové podlahy sú k dispozícii v širokej škále dizajnov, textúr a vzorov, vrátane imitácií dreva, kameňa a dlaždíc.

Súvisiace články na blogu:

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitka podlažných titánov

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitka podlažných titánov

Tie nekonečné rozhovory o tom, akú zvoliť. Ale nestrachujte sa, milí čitatelia, dnes sa ponoríme do vôd nekonečného mora podlahových možností vysvetlíme si rozdiely medzi laminátovými a vinylovými podlahami.
Čítať viac
Ako vybrať laminátovú podlahu

Ako vybrať laminátovú podlahu

Ako vybrať plávajúcu podlahu, aby sedela vášmu interiéru aj štýlu života? Stačí si odpovedať na pár jednoduchých otázok, a budete mať doma lamino presne podľa vášho gusta.
Čítať viac