🍀 Pokoste ceny umelých tráv s kódom TRAVA10. Výpredaj tráv a zľavy až 28%.

Laminátová (plávajúca) podlaha do komerčných priestorov

Laminátová (plávajúca) podlaha je v dnešnej dobe dobrou voľbou aj pre komerčné priestory. Podlahy sú už oveľa viac odolné proti opotrebovaniu a poškodeniu, ich inštalácia je vhodná pre veľké plochy, je možné ju aj opraviť či potrebný diel vymeniť a navyše je naozaj jednoduchá na údržbu a čistenie. Nesmieme zabudnúť ani na cenovú dostupnosť s porovnaním s ostatnými typmi podlahových materiálov.
Aj pre Vašu kanceláriu, či obchod môžete vyberať v širokej škále vzorov a farieb a nezastaví Vás ani prípadné podlahové vykurovanie.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Typ dielcov
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Cena
14 22
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Obsah balenia (m2)
Viac... Menej
Celková výška
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
58 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 58 položiek
Pri výbere laminátovej podlahy do komerčných priestorov je dôležité vybrať odolný, bezpečný a esteticky príťažlivý materiál, ktorý spĺňa špecifické požiadavky vášho podnikania. Komerčné priestory sú často vystavené vysokej prevádzke a opotrebovaniu. Zvoľte laminátovú podlahu s vysokou odolnosťou voči opotrebovaniu a znečisteniu, ktorá je schopná vydržať náročné podmienky komerčného prostredia. Bezpečnosť je kľúčovým faktorom pre komerčné priestory. Zaistite, že laminátová podlaha má povrch s dostatočnou trakciou, aby minimalizovala riziko pošmyknutia, najmä v oblastiach s vysokou prevádzkou a kde môže byť podlaha mokrá. V komerčných priestoroch je dôležité, aby podlaha bola ľahko udržiavateľná a čistiteľná. Zvoľte laminátovú podlahu, ktorá je odolná voči škvrnám a ľahko sa čistí bežnými čistiacimi prostriedkami. Zvážte laminátovú podlahu s jednoduchým montážnym systémom, ktorý umožňuje rýchlu a efektívnu inštaláciu bez prerušenia prevádzky.

Súvisiace články na blogu:

Ako vybrať laminátovú podlahu

Ako vybrať laminátovú podlahu

Ako vybrať plávajúcu podlahu, aby sedela vášmu interiéru aj štýlu života? Stačí si odpovedať na pár jednoduchých otázok, a budete mať doma lamino presne podľa vášho gusta.
Čítať viac