🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Nicosia

Metrážne koberce z kolekcie Nicosia prichádzajú vo forme slučkového designu s plastickým vzorom, ktorý prináša do priestoru jedinečnú textúru a estetiku. Táto kolekcia ponúka širokú paletu farebných variantov, ktoré umožňujú vytvoriť si ideálnu atmosféru v každom interiéri. Koberce majú podklad tvorený filcom, čo prispieva k jeho príjemnému a teplému povrchu. Filcový podklad zaisťuje aj lepšiu izoláciu proti chladu, čo je výhodné najmä v zimných mesiacoch. Tieto koberce sú vyrobené zo 100% polyamidového vlákna v úprave scroll.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
21 23
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
7 produktov
Zobraziť 1 - 7 z 7 položiek
Tieto bytové koberce Nicosia sú vyrobené zo 100% polyamidového vlákna v úprave scroll, čo znamená, že základom je rôzne uťahovaná slučka, ktorá vytvára plastický a zaujímavý vzhľad. Tento dizajnový prvok dodáva kobercu jedinečnú štruktúru a textúru, ktorá sa stane zaujímavým a dekoratívnym prvkom vo vašom interiéri.

Vďaka kombinácii kvalitného materiálu, slučkového vzoru a filcového podkladu ponúka metrážny koberec z kolekcie Nicosia dokonalú rovnováhu medzi funkčnosťou a designom. Jeho plastický vzhľad a farebné varianty umožňujú vytvoriť si jedinečný priestor, ktorý zaujme a oživí každú miestnosť.

Koberce Nicosia sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú koberec s charakterom a výrazným designom. Ich odolnosť, príjemný povrch a plastický vzor ho robia skvelou voľbou pre obývacie izby, spálne alebo ďalšie priestory, kde chcete pridať do interiéru jedinečný prvok.