🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Hand Carved koberce

Koberce značky Flair Rug série Hand Carved sú vyrobené zo 100% polypropylénu. Pochváliť sa môžu veľmi pekným vzorom, ktorý obohatí Váš interiér. Celý rad má krátky vlas 12 mm. Vďaka tomu sú všetky koberce veľmi jednoduché na údržbu. Ocenia to predovšetkým rodiny s domácimi miláčikmi alebo malými deťmi. Vyberať môžete z rôznych farebných kombinácií aj rozmerov.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
52 82
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
9 produktov
Zobraziť 1 - 9 z 9 položiek
Kolekcia kusových kobercov Hand Carved od značky Flair Rug je skutočnou lahôdkou pre milovníkov elegantného a výnimočného designu. Tieto koberce sa môžu pochváliť starostlivo vytvoreným vzorom, ktorý dodá vášmu interiéru osobitý šarm. Vyrobené zo 100% polypropylénu, ponúkajú koberce Hand Carved nielen vynikajúcu odolnosť, ale aj jednoduchú údržbu. S ich krátkym vlasom s dĺžkou 12 mm sa zbavíte starostí spojených s čistením a udržiavaním. Rodiny s domácimi miláčikmi či malými deťmi ocenia ich praktickosť a odolnosť voči bežným každodenným vplyvom. K dispozícii sú v širokej škále farebných kombinácií a rôznych rozmeroch, takže si môžete vybrať ten, ktorý najlepšie zapadne do vášho priestoru. Doprajte si kusový koberec z kolekcie Hand Carved a vytvorte si s ním jedinečnú atmosféru a štýl vo svojom domove.