🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.
Drevené plávajúce podlahy sú populárnou voľbou pre mnoho domov a bytov. Sú relatívne ľahko inštalovateľné a poskytujú príjemný vzhľad a pocit dreva bez nutnosti tradičného pripevnenia na konštrukciu podlahy. Drevené plávajúce podlahy sú obvykle vyrobené z drevených vrstiev spojených do dosiek. Môžu byť vyrobené z rôznych druhov dreva, ako je dub, javor, orech atď. Drevené plávajúce podlahy sú odolné voči poškriabaniu a opotrebovaniu a môžu byť vhodné pre vysokú frekvenciu prevádzky. Sú vhodné pre rôzne prostredie a môžu byť skvelou investíciou do Vášho domova.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Typ dielcov
Viac... Menej
Povrchová úprava
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Cena
51 109
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Obsah balenia (m2)
Viac... Menej
Celková výška
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
22 produktov
Zobraziť 1 - 22 z 22 položiek
Drevené plávajúce podlahy sú skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú pridať do svojho domova krásny vzhľad dreva s výhodami plávajúceho systému. Sú vhodné pre rôzne prostredie a môžu byť skvelou investíciou do Vášho domova. Sú k dispozícii v rôznych druhoch dreva, od duba až po borovicu, av rôznych povrchových úpravách, ako je matný, lesklý alebo škrabaný vzhľad. Väčšina drevených plávajúcich podláh používa klikací systém, čo znamená, že sa jednotlivé dosky ľahko spájajú bez potreby lepidla. Kvalitné drevené plávajúce podlahy môžu vydržať mnoho rokov pri správnej údržbe. Cena drevených plávajúcich podláh sa môže líšiť v závislosti od druhu dreva, kvalite a výrobcovi. Je dôležité vybrať podlahu, ktorá spĺňa Vaše potreby a rozpočet.