🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Špeciálne trávy

Špeciálne trávy sú typom umelej trávy, ktoré sú navrhnuté s ohľadom na konkrétne potreby a použitie. Existuje niekoľko druhov špeciálnych tráv, z ktorých každý má svoje vlastné vlastnosti a využitie. Špeciálny typ umelej trávy je navrhnutý špeciálne pre športové povrchy, ako sú futbalové ihriská, tenisové kurty, golfové greeny. Umelá tráva pre terasy či balkóny a pod bazénmi je navrhnutá tak, aby poskytovala príjemný a estetický povrch pre vonkajšie priestory. Táto tráva je odolná voči poveternostným podmienkam a ľahko sa udržuje. Každý typ trávy má svoje vlastné vlastnosti a využitie a je dôležité vybrať ten správny typ trávy podľa konkrétnych potrieb a požiadaviek.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Cena za m2
7 23
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
10 produktov
Zobraziť 1 - 10 z 10 položiek
Na našom e-shope ponúkame aj široký výber špeciálnych umelých tráv, ktoré sú navrhnuté pre konkrétne použitie alebo špecifické potreby zákazníkov. Tieto špeciálne trávy majú rôzne vlastnosti a výhody. Športové trávy sú odolné a poskytujú vhodný povrch na športové aktivity, sú špeciálne navrhnuté pre futbalové ihriská, tenisové kurty a golfového greenu. Umelá tráva pre terasy a balkóny alebo pod bazény je navrhnutá tak, aby poskytovala príjemný a estetický povrch pre vonkajšie priestory. Táto tráva je odolná voči poveternostným podmienkam a ľahko sa udržuje. Niektoré špeciálne trávy obsahujú antibakteriálnu ochranu, ktorá pomáha minimalizovať rast baktérií a plesní, čo je užitočné pre prostredie s vysokou vlhkosťou alebo v prostredí, kde je vysoká frekvencia používania. Každý druh špeciálnej umelej trávy má svoje vlastné špecifické vlastnosti a použitie. Pri výbere špeciálnej trávy je dôležité zvážiť požiadavky na prostredie, účel a požadované vlastnosti, aby ste vybrali ten správny variant pre Vaše potreby.

Súvisiace články na blogu:

Ako vybrať umelú trávu?

Ako vybrať umelú trávu?

Jasný stručný a výstižný návod ako správne vybrať umelú trávu.
Čítať viac
INŠPIRUJTE SA: Pozrite sa na využitie umelej trávy

INŠPIRUJTE SA: Pozrite sa na využitie umelej trávy

Kde všade je možné použiť trávny koberec? Vďaka jednoduchej údržbe ponúka neobmedzené možnosti. Pozrite sa na ukážky inštalácie umelej trávy.
Čítať viac
NÁVOD: Ako položiť umelý trávnik?

NÁVOD: Ako položiť umelý trávnik?

Máme tu rady, ako celú akciu s trávnym kobercom zvládnuť s vlastnou pomocou. Stačia šikovné ruky, trocha odvahy a predzáhradka alebo placiek za domom sa budú zelenať v cuku letu.
Čítať viac