🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Žlté orientálne koberce

Slnečné farby a bohaté vzory: Žlté orientálne koberce pre oslnivý interiér.

Žlté orientálne koberce predstavujú kombináciu tradičného umenia tkania so živými a slnečnými farbami. Žltá farba symbolizuje radosť, optimizmus a energiu. Naše žlté orientálne koberce prinášajú do Vášho domova slnečnú žiaru a osviežujúcu atmosféru, ktorá očarí každého návštevníka. Koberce sú zdobené tradičnými orientálnymi vzormi, ktoré majú dlhú históriu a význam. Každý kus rozpráva svoj vlastný príbeh a prináša do miestnosti exotický a mystický prvok. Každý kus je vyrobený ručne z kvalitných materiálov, ako je vlna alebo hodváb, ktoré zaručujú dlhú životnosť a krásny vzhľad.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
34 307
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spôsob výroby
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
5 produktov
Zobraziť 1 - 5 z 5 položiek
Prineste do svojho domova slnečnú energiu a exotickú atmosféru s našou kolekciou žltých orientálnych kobercov. Tieto koberce nielen prinášajú teplé a bohaté farby do miestnosti, ale taktiež sú symbolom elegancie a tradície.

Tradičné vzory: Orientálne koberce sú známe svojimi bohatými a detailnými vzormi, ktoré často obsahujú geometrické motívy, kvetinové motívy alebo centrálne medailóny. Tieto vzory sú často spájané s historickými kultúrami a umeleckými tradíciami, ako je perzský, turecký alebo indický.

Slnečná žltá farba: Žltá farba na orientálnych kobercoch prináša do miestnosti slnečný a veselý pocit. Môže to byť jemný odtieň slnečného žltého, ktorý dodáva teplý a prívetivý prvok, alebo živší odtieň, ktorý prináša do miestnosti energiu a radosť.

Ručné práce: Väčšina orientálnych kobercov je vyrobená ručne, čo znamená, že každý kus je unikátny a má svoje vlastné jedinečné rysy. Tento proces tkania môže trvať mesiace alebo dokonca roky a vyžaduje zručnosť a trpezlivosť.

Kvalitné materiály: Tradicionálne orientálne koberce sú obvykle vyrobené z vlny, bavlny alebo hodvábu, čo sú prírodné materiály s vynikajúcou odolnosťou a trvanlivosťou. Tieto koberce sú často považované za investíciu do budúcnosti, ktorá môže zlepšiť hodnotu Vášho domu.



Kultúrne dedičstvo: Orientálne koberce sú spojené s bohatou históriou a kultúrnym dedičstvom rôznych regiónov a etnických skupín. Sú často považované za umelecké diela a sú cenené pre svoju krásu a umeleckú hodnotu.

Súvisiace články na blogu:

Ako zvoliť správnu veľkosť kusového koberca?

Ako zvoliť správnu veľkosť kusového koberca?

Váhate, akú veľkosť koberca vybrať, alebo už koberec máte a premýšľate, ako ho umiestniť? Pozrite si tento jednoduchý návod pre jednotlivé miestnosti.
Čítať viac
Ako vyčistiť koberec?

Ako vyčistiť koberec?

Teplo domova, nezameniteľná atmosféra aj pohodlie pre vaše chodidlá, o to všetko sa stará váš koberec. Ak si ani vy bez neho neviete predstaviť obývaciu či detskú izbu, určite sa z času na čas stretávate s otázkou, ako sa na oplátku o koberec máte postarať vy. Odpoveď je jednoduchá, dobre ho vyčistiť.
Čítať viac
Sprievodca kusovými kobercami. Ako vybrať ten pravý?

Sprievodca kusovými kobercami. Ako vybrať ten pravý?

Koberec má v interiéri svoju veľkú úlohu: dokáže vhodne doplniť vybavenie miestnosti, stane sa nosným dekoratívnym prvkom, vymedzí priestor na zábavu a vnesie do priestoru rovnováhu.
Čítať viac