🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Protišmykové rohože

Protišmykové rohože sú skvelým riešením na zvýšenie bezpečnosti v rôznych priestoroch domácnosti. Tieto rohože majú špeciálnu protišmykovú spodnú stranu, ktorá pomáha zabrániť ich skĺznutiu po podlahe. Gumené a gumové materiály sú obľúbené pre svoju vysokú odolnosť voči skĺznutiu a dlhou životnosťou. Sú ideálne pre oblasti s vysokou vlhkosťou, ako sú kúpeľne a kuchyne. Textilné rohože s gumovou, gumovou alebo silikónovou spodnou stranou poskytujú mäkkosť a pohodlie s bezpečnostnými vlastnosťami proti skĺznutiu. Protišmykové rohože sú dôležité v kúpeľni, kde je podlaha často mokrá, pomáhajú znižovať riziko pádu. Vchodové protišmykové rohože zabraňujú skĺznutiu, najmä keď sú obuv mokrá alebo za dažďa. Vyberte rohož, ktorá je vhodná pre veľkosť a tvar miesta, kde bude umiestnená. Mala by byť dostatočne veľká, aby pokryla oblasť, ktorú chcete chrániť. Protišmykové rohože by mali byť navrhnuté tak, aby poskytovali stabilný a bezpečný povrch, ktorý minimalizuje riziko pádu a úrazu. Pri výbere protišmykových rohoží je dôležité vziať do úvahy funkčnosť, bezpečnosť, odolnosť a estetické hľadisko, aby ste zaistili maximálny úžitok a spokojnosť s Vaším výberom.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
7 55
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
216 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 216 položiek
Rohože a podložky opatrené špeciálnou protišmykovou vrstvou, aby dobre držali na svojom mieste. To je dôležité najmä pri umiestnení rohožky na hladkom klzkom povrchu. Nekĺzavosť je docielená použitím gumovej vrstvy na rubovej strane rohoží. Protišmykové rohožky sú vhodné do chodby a predsiene, pretože vďaka svojmu špeciálnemu povrchu znižujú riziko pošmyknutia a pádov, čo zvyšuje bezpečnosť a ochranu pred možnými úrazmi, najmä v oblastiach s vyššou pravdepodobnosťou vlhkosti alebo vstupu nečistoty z vonku.

Protišmykové rohože sú skvelým riešením na zvýšenie bezpečnosti v rôznych priestoroch domácnosti. Tieto rohože majú špeciálnu protišmykovú spodnú stranu, ktorá pomáha zabrániť ich skĺznutiu po podlahe. Tu sú niektoré kľúčové faktory, ktoré treba zvážiť pri výbere protišmykových rohoží:

1. Materiál:

  • Gumené a Gumové Materiály: Sú obľúbené pre svoju vysokú odolnosť voči skĺznutiu a dlhú životnosť. Sú ideálne pre oblasti s vysokou vlhkosťou, ako sú kúpeľne a kuchyne.
  • Textilné Materiály s Protišmykovou Základňou: Textilné rohože s gumovou, gumovou alebo silikónovou spodnou stranou poskytujú mäkkosť a pohodlie s bezpečnostnými vlastnosťami proti skĺznutiu.

2. Účel Použitie:

  • Kúpeľňa: Protišmykové rohože sú dôležité v kúpeľni, kde je podlaha často mokrá. Pomáhajú znižovať riziko pádu.
  • Vchodové Priestory: Vchodové protišmykové rohože zabraňujú skĺznutiu, najmä keď sú obuv mokrá alebo za dažďa.

3. Veľkosť a Tvar:

  • Vyberte rohož, ktorá je vhodná pre veľkosť a tvar miesta, kde bude umiestnená. Mala by byť dostatočne veľká, aby pokryla oblasť, ktorú chcete chrániť.

4. Bezpečnosť:

  • Protišmykové rohože by mali byť navrhnuté tak, aby poskytovali stabilný bezpečný povrch, ktorý minimalizuje riziko pádu a úrazu.

5. Odolnosť a Údržba:

  • Zvoľte rohož, ktorá je odolná voči opotrebovaniu a ľahko sa čistí. Niektoré protišmykové rohože je možné prať v práčke, čo uľahčuje údržbu.

6. Design:

  • Dnes sú k dispozícii protišmykové rohože v rôznych farbách, vzoroch a dizajnoch, takže si môžete vybrať takú, ktorá ladí s interiérom vašej domácnosti.

7. Cenová Kategória:

  • Ceny protišmykových rohoží sa môžu líšiť v závislosti od ich materiálu, veľkosti, dizajnu a kvalite. Vyberte takú, ktorá vyhovuje vášmu rozpočtu a potrebám.

Súvisiace články na blogu:

Ako správne vybrať rohož?

Ako správne vybrať rohož?

Vstupné dvere do bytu aj do domu sú bránou do vášho kráľovstva. Mali by ste im preto venovať pozornosť. Rovnako ako rohožca, cez ktorú prejde každý, kto k vám vstupuje.
Čítať viac