🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Najlacnejšie trávy

Najlacnejšie trávne koberce za fantastické ceny! V cene už máte rezanie, zužovanie podľa Vášho priania, balenie, návinku, dopravu po celej ČR aj na Slovensko zadarmo, poistenie pri preprave, predĺženú záruku a tiež všetky ostatné ALL INCLUSIVE služby z našej ponuky. Váhate, prečo si zaobstarať umelý trávnik? Nemusí sa kosiť ani zalievať, je stále zelený, ľahko sa udržuje a veľa toho vydrží. Podľa nás je to ideálna voľba na záhradu, k bazénu, pod pergolu alebo aj na balkón či terasu. Pamätajte však, že pri výbere najlacnejšej umelej trávy je dôležité zvážiť aj kvalitu a odolnosť materiálu, aby ste zaistili dlhodobé uspokojenie so svojim nákupom.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Cena za m2
5 18
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
8 produktov
Zobraziť 1 - 8 z 8 položiek
Na našom e-shope ponúkame široký výber umelých tráv za dostupné ceny, ktoré spĺňajú rôzne potreby a preferencie. Naše najlacnejšie umelé trávy sú cenovo dostupné, ale zároveň ponúkajú atraktívny vzhľad a základné vlastnosti, ktoré očakávate od umelej trávy. Naša kolekcia zahŕňa rôzne druhy umelých tráv s rôznymi vlastnosťami, dĺžkami vlákien a odtieňmi zelenej. Aj keď naše umelé trávy sú cenovo dostupné, dbáme na to, aby boli vyrobené z kvalitných materiálov a mali atraktívny vzhľad. Väčšina našich umelých tráv je ľahko inštalovateľná a môže byť použitá vonku aj vo vnútri. Ak hľadáte cenovo dostupnú možnosť pokrytia Vášho exteriéru alebo interiéru umelou trávou, pozrite sa na našu širokú ponuku najlacnejších umelých tráv na našom e-shope. U nás nájdete kvalitné produkty za priaznivé ceny.

Súvisiace články na blogu:

Ako vybrať umelú trávu?

Ako vybrať umelú trávu?

Jasný stručný a výstižný návod ako správne vybrať umelú trávu.
Čítať viac
NÁVOD: Ako položiť umelý trávnik?

NÁVOD: Ako položiť umelý trávnik?

Máme zde rady, jak celou akci s travním kobercem zvládnout s vlastní pomocí. Stačí šikovné ruce, trocha odvahy a předzahrádka nebo plácek za domem se budou zelenat v cuku letu.
Čítať viac
INŠPIRUJTE SA: Pozrite sa na využitie umelej trávy

INŠPIRUJTE SA: Pozrite sa na využitie umelej trávy

Kde všade je možné použiť trávny koberec? Vďaka jednoduchej údržbe ponúka neobmedzené možnosti. Pozrite sa na ukážky inštalácie umelej trávy.
Čítať viac