🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Koberce Artlipa

Dizajnové koberce Artlipa sú jedinečné kúsky, ktorých neprehliadnuteľný vzor pochádza z dielne talentovaného českého umelca Jindřicha Lípy. S trochou zveličenia tak možno tvrdiť, že sa jedná o umelecké diela s praktickým využitím. Pre svoj abstraktný vzhľad vyniknú najmä v moderných interiéroch, okrem toho sa ale môžu pochváliť aj svojim kvalitným spracovaním.

Koberce Artlipa je možné umiestniť nielen do obývacích izieb, ale aj do spální a kuchýň. Vo Vašej domácnosti budú určite vytvárať prívetivú modernú atmosféru, ktorá nadchne nejedného návštevníka. Ide skrátka o prémiové dizajnové koberce, ktoré zaujmú svojou jedinečnosťou, nápaditosťou a originalitou. Ich počet je oproti masovo vyrábaným kobercom značne limitovaný, čo výrazne zvyšuje ich unikátnosť, a Môjkoberec je exkluzívnym predajcom týchto kobercov.

Medzi ďalšie pozitíva u týchto nádherných kobercov patrí nielen ich šetrnosť k zdraviu, ale aj ideálna výška vlasu 5 mm, ktorá zaručuje, že koberec bude príjemný na dotyk a zároveň ľahko udržiavateľný. Nemusíte sa tak báť prachu či chlpov od domácich miláčikov.

Celkom určite oceníte aj vysokú záťažovosť týchto kobercov, strednú odolnosť proti požiaru a kompatibilitu s podlahovým kúrením či kolieskovou stoličkou. Tieto skvelé vlastnosti má na svedomí strihaný vlas zo 100% polyamidu, z ktorého sú koberce vyrobené. Polyamid je vo svete kobercov známy najmä pre svoju kvalitu, mäkkosť a odolnosť.

Presvedčte sa o týchto vlastnostiach sami a kúpte si koberce Artlipa od Henricha Lípu ešte dnes. Získate tak dizajnový koberec prémiovej kvality, ktorý nielenže nadchne svojim moderným vzorom, ale navyše vydrží aj frekventované používanie. Kvalita a originalita je u kobercov Artlipa jednoducho zaručená!

ÚDRŽBA KOBERCOV


Pravidelné upratovanie

Rutinná údržba kobercových krytín podlieha niekoľkým pravidlám:

  • používanie vysávača – odstraňovanie prachu
  • okamžité odstraňovanie škvŕn
  • čistenie zodpovedajúcimi pracími prostriedkami

Odstraňovanie prachu umožňuje:

  • zachovať vzhľad kobercovej krytiny
  • zabrániť, aby sa prach zašliapal hlboko do vlasu koberca

Pre rýchlu očistu je optimálne použiť mechanickú kefu, ktorá umožní odstránenie omrviniek a iných ľahkých zvyškov.

Domáce čistenie

Na vláknach kobercovej krytiny, ako na každom povrchu, sa časom usadia čiastočky mastnoty a iné rôznorodé častice a samotný vysávač nestačí na to, aby odstránil prachové častice, ktoré sa usadia na vláknach koberca. Z tohto dôvodu je nutné použiť pracie prostriedky určené na čistenie kobercových krytín. Aby sa dosiahol dobrý výsledok, je nevyhnutné:

  • vysať najprv prach (všetkým smerom)
  • vybrať a použiť kvalitný čistiaci prostriedok (rýchloschnúci a taký, po ktorom na kobercovej krytine nezostane žiadny zvyšok mastnoty, aby sa zabránilo tomu, že stopy mastnoty naopak rýchlejšie zachytia prach, a rýchlejšie sa tak opotrebuje vlastná kobercová krytina; je vhodné vyskúšať vybraný čistiaci prostriedok na malom kúsku kobercovej krytiny s cieľom overiť a skontrolovať možné nechcené účinky, ako je napríklad odfarbenie tkaniny)

Než začnete po koberci chodiť alebo vracať na miesto nábytok, ktorý bol kvôli čisteniu premiestnený, je vhodné koberec nechať uschnúť. Na trhu existujú rôzne typy čistiacich prostriedkov:

  • spreje (povrchové čistenie)
  • práškové prostriedky (starostlivé čistenie)
  • tekuté alebo penové prostriedky (starostlivé čistenie)

Pri používaní predávaných čistiacich prostriedkov sa musíte riadiť nielen tým, čo je uvedené vyššie, ale musia byť dodržiavané pravidlá ich použitia uvedené v dokumentácii o výrobku – návode vytvoreného výrobcom.

Generálne upratovanie

Nech je použitá akákoľvek metóda pravidelnej údržby kobercovej krytiny, je účinná iba povrchovo. Odporúča sa preto obracať na odborníka, ktorý s použitím profesionálnych prístrojov zaistí generálne vyčistenie kobercovej krytiny.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
202 488
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
35 produktov
Zobraziť 1 - 35 z 35 položiek