🍀 Pokoste ceny umelých tráv s kódom TRAVA10. Výpredaj tráv a zľavy až 28%.

Pangli koberce

Kolekcia PANGLI od značky Hanse Home prináša hravé nízkoprofilové koberce. Jedná sa o obojstranné fešáky, kedy je na oboch stranách rovnaký motív, ale na jednej prevažuje biela a na druhej iná (zelená, žltá, čierna a pod.) farba. Ich nápaditý motív si môžete užívať takmer kdekoľvek, pretože sa hodí nielen do obývacej izby alebo spálne, ale aj do zaťažovanejšej chodby alebo dokonca do exteriéru. Tieto podarené kúsky totiž majú namiesto klasického vlasu veľmi krátke slučky, ktoré sú odolné a ľahko sa udržujú. Vyrábajú sa z kvalitného polypropylénového vlákna a sú obšité po celom obvode. Čo sa týka údržby, môžete ich jednoducho vysávať av prípade silnejšieho zašpinenia použiť kobercovú penu. V neposlednom rade sa koberce PANGLI môžu pýšiť certifikátom OEKO-TEX, ktorý zaručuje, že sú úplne neškodné a neobsahujú žiadne škodlivé látky.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
36 169
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
5 produktov
Zobraziť 1 - 5 z 5 položiek