🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Dynasty

Metrážne koberce z kolekcie Dynasty sú skvelým doplnkom do akéhokoľvek priestoru. Tieto jednofarebné koberce sú ponúkané v širokej škále farebných variantov, ktoré umožňujú prispôsobenie ich vzhľadu podľa individuálnych preferencií a interiérového štýlu. Kľúčové vlastnosti týchto kobercov sú ich kompatibilita s podlahovým vykurovaním a antistatická úprava. Koberce z kolekcie Dynasty sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu – 100% polypropylénu. Tento materiál je odolný voči opotrebovaniu, ľahko sa čistí a je odolný voči škvrnám.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
8 10
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
9 produktov
Zobraziť 1 - 9 z 9 položiek
Prvou výhodou týchto kobercov je ich kompatibilita s podlahovým vykurovaním. Vďaka tomu môžete mať teplé a útulné podlahy v každej miestnosti, kde sa rozhodnete tieto koberce položiť. Nezáleží teda na tom, či ide o obývaciu izbu, spálňu alebo dokonca kúpeľňu, môžete si byť istí, že váš podlahový systém a koberce budú spolu skvele fungovať.

Ďalšou výhodou kobercov z kolekcie Dynasty je ich antistatická úprava. Vďaka nej sa minimalizuje náboj statickej elektriny, ktorý môže byť nepríjemný nielen pre vás, ale aj pre elektronické zariadenia v miestnosti. Táto úprava zaisťuje, že sa na kobercoch nebude zhromažďovať nadmerný náboj statickej elektriny, a tým sa znižuje riziko nechcených elektrických výbojov.

Celkovo sa dá povedať, že metrážne koberce z kolekcie Dynasty sú praktickou a štýlovou voľbou pre každý domov. Ich široká paleta farieb, kompatibilita s podlahovým vykurovaním, antistatická úprava a odolný materiál zaisťujú, že tieto koberce budú nielen esteticky príjemné, ale aj funkčné a ľahko udržiavateľné.