🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Dakar koberce

Moderné koberce značky Flair Rug radu Dakari sú vyrobené zo 100% polypropylénu. Pýšiť sa môžu dĺžkou vlasu 30 mm, príjemným materiálom a veľmi atraktívnym vzhľadom. Vyberať môžete z rôznych farebných kombinácií aj rozmerov.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
77 210
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
6 produktov
Zobraziť 1 - 6 z 6 položiek
Moderné koberce značky Flair Rug radu Dakari sú dizajnovými prvkami, ktoré dokonale doplnia váš interiér a dodajú mu osobitý šarm. Vyrobené z vysokokvalitného polypropylénu, tieto koberce ponúkajú vynikajúcu odolnosť voči opotrebovaniu a dlhú životnosť. S dĺžkou vlasu 30 mm sa stanú príjemným miestom na odpočinok a relaxáciu. Či už preferujete pokojné neutrálne tóny alebo odvážne a výrazné farby, v kolekcii Dakari nájdete široký výber farebných kombinácií, ktoré sa ľahko zladia s vašim zariadením. Okrem toho sú koberce k dispozícii v rôznych rozmeroch, takže si môžete vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vášmu priestoru.

Koberce radu Dakari sú viac než len praktickým prvkom v domácnosti – sú to skutočné umelecké dielo na podlahe. S ich moderným dizajnom a sofistikovanými vzormi dokážu vytvoriť v interiéri pôsobivý a elegantný dojem. Bez ohľadu na to, či sa rozhodnete umiestniť koberce do obývačky, spálne alebo iného priestoru, určite si vychutnáte ich krásu a estetiku. Koberce Dakari sú navrhnuté tak, aby vydržali každodenné používanie a boli ľahko udržiavateľné. Ich kvalita a detaily obšitia na všetkých stranách dokazujú starostlivú výrobu a starostlivosť o každý detail.