🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Delgardo

Moderná kolekcia kusových kobercov Delgardo od tureckého výrobcu Festival je skutočným pôžitkom pre váš interiér. Tieto koberce sú prevažne navrhnuté v zemitých farbách, ktoré dodávajú priestoru prírodný a harmonický vzhľad. Jedným z hlavných atribútov týchto kobercov je ich výrobný materiál – 100% polyester. Vďaka tomu sú tieto koberce stálofarebné a odolné voči slnečnému žiareniu, čo znamená, že si užijete ich krásu a intenzitu farieb po dlhú dobu.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
258 260
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
1 produkt
Zobraziť 1 - 1 z 1 položky
Či už si vyberiete koberce Delgardo do obývacej izby, spálne alebo iného priestoru, určite si užijete ich všestrannosť a schopnosť zladiť sa s rôznymi štýlmi interiérov. Zemité farby týchto kobercov vytvárajú neutrálnu a pritom sofistikovanú atmosféru, ktorá dodá vášmu domovu dojem útulnosti a elegancie.

Keď sa budete prechádzať po týchto kobercoch, budete si užívať nielen ich príjemný pocit na dotyk, ale aj pocit pokoja a pohody, ktorý prináša ich prírodná farebná paleta. Koberce Delgardo sú skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú do svojho interiéru vniesť harmóniu a teplú atmosféru, a to v kombinácii s praktičnosťou a kvalitou.