😮 Zľavy až 50% na tisíce produktov! Len do pondelka prebiehajú Dni Môjkoberec!

Plyšové koberce

Plyšový komfort: Luxusné plyšové koberce pre pohodlie a eleganciu.

Plyšové koberce sú známe svojou luxusnou a mäkkou textúrou, ktorá prináša do miestnosti pohodlie a eleganciu. Tieto koberce nielen dodajú Vášmu interiéru eleganciu a šarm, ale taktiež poskytnú miestnosti útulnú a príjemnú atmosféru. S ich mäkkým povrchom a kvalitným spracovaním budete cítiť rozkoš každým krokom. Plyšové koberce sú vyrobené z jemných a mäkkých vlákien, ktoré poskytujú hladký a luxusný povrch pre Vaše nohy. Každý krok na týchto kobercoch je ako chôdza po obláčiku. Ponúkame široký výber plyšových kobercov za skvelé ceny. Každý kus je starostlivo vybraný a poskytuje Vám nielen pohodlie, ale aj vynikajúcu hodnotu za peniaze.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
7 412
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spôsob výroby
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
349 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 349 položiek
Plyšové koberce sú skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú elegantný a pohodlný doplnok do svojho domova. S ich luxusným povrchom, elegantným vzhľadom a jednoduchou údržbou sú plyšové koberce skvelým spôsobom, ako priniesť do miestnosti pohodlie a štýl.

Mäkký a plyšový povrch: Plyšové koberce majú dlhé vlákna, ktoré vytvárajú mäkký a plyšový povrch, ktorý je príjemný na dotyk. Tento luxusný pocit je ideálny pre oblasti, kde sa radi chodia boso alebo kde deti rady trávia čas na podlahe.

Elegantný vzhľad: Plyšové koberce majú elegantný a sofistikovaný vzhľad, ktorý prináša do miestnosti pohodlie a štýl. Ich luxusná textúra a jemné vlákna pridávajú miestnosti vrstvu elegancie a luxusu.

Rôzne farby a veľkosti: Plyšové koberce sú k dispozícii v širokej škále farieb a odtieňov, od neutrálnych až po živé a výrazné farby. Tiež sú k dispozícii v rôznych veľkostiach, čo umožňuje ich použitie v rôznych priestoroch od obývacích izieb až po spálne.

Pohodlná podpora: Vďaka ich mäkkému a plyšovému povrchu poskytujú plyšové koberce pohodlnú podporu pre nohy a kĺby. To je obzvlášť užitočné v oblastiach, kde sa stojí alebo chodí po dlhšiu dobu.

Jednoduchá údržba: Väčšina plyšových kobercov je jednoduchá na údržbu a čistenie. Väčšinou stačí pravidelné vysávanie a občasné utretie vlhkou handričkou, aby koberce zostali čisté a svieže.

Súvisiace články na blogu:

Ako zvoliť správnu veľkosť kusového koberca?

Ako zvoliť správnu veľkosť kusového koberca?

Váhate, akú veľkosť koberca vybrať, alebo už koberec máte a premýšľate, ako ho umiestniť? Pozrite si tento jednoduchý návod pre jednotlivé miestnosti.
Čítať viac
Ako ušetriť až niekoľko tisíc ročne za kúrenie kúpi koberce?

Ako ušetriť až niekoľko tisíc ročne za kúrenie kúpi koberce?

Vedeli ste, že môžete ušetriť až niekoľko tisíc ročne za náklady na kúrenie kúpou vhodného koberca?
Čítať viac
Ako vyčistiť koberec?

Ako vyčistiť koberec?

Aké používať čističe? Ako vyzerá profesionálne čistenie? Poradíme Vám, ako čistiť koberec, aby zostal čo najdlhšie ako nový. Prečítajte si náš článok.
Čítať viac