🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Výpredaj orientálnych a perzských kobercov

Výpredaj orientálnych a perzských kobercov: Objavte tajomstvo a krásu Orientu za zvýhodnené ceny.

Príďte a pozrite si našu širokú kolekciu orientálnych a perzských kobercov v našom výpredaji! Objavte tajomstvo a krásu Orientu za zvýhodnené ceny a pridajte do svojho domova elegantný a exotický prvok. Naša kolekcia zahŕňa rôzne štýly, veľkosti a vzory orientálnych a perzských kobercov. Od tradičných až po moderné designy, nájdete tu kus, ktorý perfektne doplní Váš interiér. Každý kus v našom výpredaji je unikátny a ponúka rôzne vzory a farebné kombinácie, ktoré očarujú a priťahujú pozornosť. Využite náš výpredaj a kúpte si orientálny alebo perzský koberec za skvelú cenu. Nikdy nebolo jednoduchšie pridať do svojho domova luxus a eleganciu za dostupnú cenu.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
16 3103
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spôsob výroby
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
51 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 51 položiek
Výpredaj orientálnych a perzských kobercov je skvelou príležitosťou získať kvalitné kusy za znížené ceny.

Kvalitné kusy za zvýhodnené ceny: Ponúkame širokú škálu orientálnych a perzských kobercov za znížené ceny bez toho, aby ste museli ustupovať z kvality. Každý kus je ručne vyrobený a zaisťuje trvanlivosť a jedinečný dizajn.

Rozmanitosť štýlov a vzorov: Naša kolekcia zahŕňa rôzne štýly a vzory, vrátane tradičných perzských kobercov, moderných reinterpretácií a unikátnych designov. Bez ohľadu na váš dekoratívny vkus, u nás nájdete kúsok, ktorý sa vám páči.

Rôzne veľkosti a tvary: K dispozícii sú rôzne veľkosti a tvary kobercov, ktoré sa prispôsobia vašim potrebám a priestoru. Od malých kobercov vhodných do spálne po veľké koberce, ktoré zaujmú vo vašej obývačke.

História a ručné práce: Každý kus nesie stopu ručnej práce a tradície, čo robí z našich kobercov nielen krásne dekoratívne prvky, ale aj historické a kultúrne poklady.

Pridaná hodnota: Investícia do orientálneho alebo perzského koberca nie je len dočasným nákupom, ale dlhodobou investíciou do kvalitného kusu, ktorý zvýši hodnotu vášho domova.

Súvisiace články na blogu:

Ako zvoliť správnu veľkosť kusového koberca?

Ako zvoliť správnu veľkosť kusového koberca?

Váhate, akú veľkosť koberca vybrať, alebo už koberec máte a premýšľate, ako ho umiestniť? Pozrite si tento jednoduchý návod pre jednotlivé miestnosti.
Čítať viac
Ako vyčistiť koberec?

Ako vyčistiť koberec?

Teplo domova, nezameniteľná atmosféra aj pohodlie pre vaše chodidlá, o to všetko sa stará váš koberec. Ak si ani vy bez neho neviete predstaviť obývaciu či detskú izbu, určite sa z času na čas stretávate s otázkou, ako sa na oplátku o koberec máte postarať vy. Odpoveď je jednoduchá, dobre ho vyčistiť.
Čítať viac
Sprievodca kusovými kobercami. Ako vybrať ten pravý?

Sprievodca kusovými kobercami. Ako vybrať ten pravý?

Koberec má v interiéri svoju veľkú úlohu: dokáže vhodne doplniť vybavenie miestnosti, stane sa nosným dekoratívnym prvkom, vymedzí priestor na zábavu a vnesie do priestoru rovnováhu.
Čítať viac