🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.
Drevené podlahy typu „click“ sú moderným typom drevených podláh, ktoré sa vyznačujú jednoduchým systémom inštalácie nazývaným „klikáciou“ (click). Tento systém umožňuje jednoduchú a rýchlu inštaláciu podlahových dosiek bez potreby použitia lepidla alebo klincov. Vďaka klikaciemu systému je možné drevené podlahy click pokladať rýchlo a efektívne, čo je ideálne pre projekty, ktoré vyžadujú rýchlu realizáciu. Drevené podlahy click sú k dispozícii v rôznych druhoch dreva, povrchových úpravách a vzoroch.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Typ dielcov
Viac... Menej
Povrchová úprava
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Cena
51 109
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Obsah balenia (m2)
Viac... Menej
Celková výška
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
22 produktov
Zobraziť 1 - 22 z 22 položiek
Drevené podlahy click sú obľúbenou voľbou pre domácnosti aj komerčné priestory vďaka svojej jednoduchej inštalácii, odolnosti a estetickým vlastnostiam. Pri výbere je dôležité zvážiť kvalitu materiálu, hrúbku dosiek a design, ktorý najlepšie ladí s interiérom. Klikací systém podláh umožňuje jednoduchú inštaláciu aj pre tých, ktorí nemajú skúsenosti s pokládkou podláh. Dosky sa jednoducho kliknú do seba a vytvoria pevný spoj, ktorý je stabilný a odolný. Drevené podlahy click sú k dispozícii v rôznych druhoch dreva, povrchových úpravách a vzoroch, čo umožňuje výber podlahy zodpovedajúci konkrétnym dizajnovým preferenciám a požiadavkám na štýl.