🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Novinky - Rohože a predložky

Na získanie aktuálnych informácií o novinkách v rohožiach a predložkách odporúčame sledovať naše webové stránky. Novinky v tejto oblasti sa môžu líšiť podľa sezóny, módnych trendov a inovácií v dizajne a materiáloch. Rohože a predložky sú dôležitými prvkami v domácnosti, ktoré môžu nielen chrániť podlahu pred poškodením, ale aj pridávať do priestoru pohodlie, štýl a osobitosť. Kúpeľňové predložky sú špeciálne navrhnuté pre kúpeľne a sprchové kúty. Sú obvykle vyrobené z materiálov, ktoré znášajú vlhkosť a sú protišmykové. Vonkajšie rohože sú ideálne na terasy, balkóny alebo záhradné posedenie. Sú odolné voči poveternostným podmienkam a ľahko sa čistia. Než si vyberiete rohože alebo predložky, uistite sa, že zohľadňujete potreby a štýl Vašej domácnosti, rovnako ako materiály a údržbu, ktorú ste ochotní vykonávať.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
7 26
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
16 produktov
Zobraziť 1 - 16 z 16 položiek
Na získanie aktuálnych informácií o novinkách v rohožiach a predložkách odporúčame sledovať naše webové stránky. Novinky v tejto oblasti sa môžu líšiť podľa sezóny, módnych trendov a inovácií v dizajne a materiáloch.



Rohože a predložky sú dôležitými prvkami v domácnosti, ktoré môžu nielen chrániť podlahu pred poškodením, ale aj pridávať do priestoru pohodlie, štýl a osobitosť. Tu je niekoľko druhov rohoží a predložiek:

1. Vlnené Rohože:

  • Vlnené rohože sú obľúbené pre svoju príjemnú textúru a schopnosť regulovať teplotu v miestnosti. Sú odolné a dlhotrvajúce.

2. Koberce:

  • Koberce pridávajú do miestnosti pohodlie a teplo. Sú k dispozícii v rôznych vzoroch, farbách a veľkostiach, aby vyhovovali vášmu štýlu.

3. PVC Predložky:

  • PVC predložky sú skvelou voľbou na ochranu podlahy v oblastiach s vysokou záťažou, ako sú kuchyne a chodby. Sú ľahko udržiavateľné a odolné voči vlhkosti.

4. Kožené Predložky:

  • Kožené predložky prinášajú do priestoru luxusný vzhľad a pocit. Sú ideálne pre kancelárie a štýlové obývacie izby.

5. Kúpeľňové Predložky:

  • Kúpeľňové predložky sú špeciálne navrhnuté pre kúpeľne a sprchové kúty. Sú obvykle vyrobené z materiálov, ktoré znášajú vlhkosť a sú protišmykové.

6. Vonkajšie Rohože:

  • Vonkajšie rohože sú ideálne na terasy, balkóny alebo záhradné posedenie. Sú odolné voči poveternostným podmienkam a ľahko sa čistia.

7. Detské Rohože:

  • Detské rohože sú často farebné a hravé. Môžu obsahovať motívy z obľúbených rozprávok alebo hier a sú navrhnuté s ohľadom na bezpečnosť detí.

8. Antistatické Predložky:

  • Antistatické predložky sú vhodné pre priestory s elektronikou, ako sú kancelárie alebo pracovne, a pomáhajú znižovať hromadenie statickej elektriny.

Súvisiace články na blogu:

Ako správne vybrať rohož?

Ako správne vybrať rohož?

Vstupné dvere do bytu aj do domu sú bránou do vášho kráľovstva. Mali by ste im preto venovať pozornosť. Rovnako ako rohožca, cez ktorú prejde každý, kto k vám vstupuje.
Čítať viac