🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Príslušenstvo k trávnym kobercom

Príslušenstvo k umelým trávam môže zahŕňať rôzne produkty a doplnky, ktoré pomáhajú pri inštalácii, údržbe a vylepšení vzhľadu trávnych kobercov. Podkladové fólie (geotextílie) sú umiestnené pod umelú trávu a slúžia ako bariéra proti burine a ako ochrana proti prenikaniu vlhkosti. Kotevné kolíky sú používané na upevnenie umelej trávy na podklade. Lepiace pásky a lepidlá sa používajú na upevnenie jednotlivých častí umelej trávy dohromady alebo na upevnenie trávy na podklad. Nôž na rezanie je dôležitým nástrojom na presné a čisté rezanie umelej trávy na požadované rozmery. Toto sú len niektoré z bežných druhov príslušenstva k umelým trávam. Každý z týchto produktov môže pomôcť zlepšiť inštaláciu.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Cena
0 57
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
12 produktov
Zobraziť 1 - 12 z 12 položiek
Príslušenstvo k umelým trávam môže zahŕňať rôzne produkty a doplnky, ktoré pomáhajú pri inštalácii, údržbe a vylepšení vzhľadu trávnych kobercov. Podkladové fólie (geotextílie) sú umiestnené pod umelú trávu a slúžia ako bariéra proti burine a ako ochrana proti prenikaniu vlhkosti. Kotevné kolíky sú používané na upevnenie umelej trávy na podklade. Sú vyrobené z kovu a zaisťujú pevné a stabilné uchytenie trávneho koberca na zemi. Lepiace pásky a lepidlá sa používajú na upevnenie jednotlivých častí umelej trávy dohromady alebo na upevnenie trávy na podklad. Pomáhajú zaistiť pevné spoje a zabrániť pohybu trávy. Nôž na rezanie je dôležitým nástrojom na presné a čisté rezanie umelej trávy na požadované rozmery. Pomáha vytvárať hladké a presné hrany a úpravy. Pri výbere príslušenstva k trávnym kobercom je dôležité zvážiť potreby Vášho projektu a požadované vlastnosti. Kvalitné príslušenstvo môže výrazne uľahčiť inštaláciu a údržbu umelej trávy a predĺžiť jej životnosť.

Súvisiace články na blogu:

Ako vybrať umelú trávu?

Ako vybrať umelú trávu?

Jasný stručný a výstižný návod ako správne vybrať umelú trávu.
Čítať viac
INŠPIRUJTE SA: Pozrite sa na využitie umelej trávy

INŠPIRUJTE SA: Pozrite sa na využitie umelej trávy

Kde všade je možné použiť trávny koberec? Vďaka jednoduchej údržbe ponúka neobmedzené možnosti. Pozrite sa na ukážky inštalácie umelej trávy.
Čítať viac
NÁVOD: Ako položiť umelý trávnik?

NÁVOD: Ako položiť umelý trávnik?

Máme tu rady, ako celú akciu s trávnym kobercom zvládnuť s vlastnou pomocou. Stačia šikovné ruky, trocha odvahy a predzáhradka alebo placiek za domom sa budú zelenať v cuku letu.
Čítať viac