🍀 Pokoste ceny umelých tráv s kódom TRAVA10. Výpredaj tráv a zľavy až 28%.

Emerald koberce

Kolekcia Emerald patrí medzi luxusné a veľmi elegantné koberce. Ich hlavnou osobnosťou je vytvorenie dominantného prvku v interiéri. Celý rad je motivovaný do štýlu glamour s výraznými vzormi a farbami, to celé umocňuje veľmi luxusný vzhľad. Vzhľad nie je jediná dobrá vlastnosť tejto rady, ale sú to tiež veľmi kvalitné koberce. Spojením polypropylénu a polyesteru, vytvára veľmi kvalitnú, pevnú a na dotyk príjemnú štruktúru, ktorá je odolná a stála. Vo vláknach polyester tiež vytvára odlesky a tým prehlbuje estetický ráz koberca. Koberce nájdu uplatnenie v obývacích izbách, spálňach či v hosťovských izbách a je možné ich položiť v priestoroch s podlahovým vykurovaním.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
43 319
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
38 produktov
Zobraziť 1 - 38 z 38 položiek
Kolekcia Emerald patrí medzi luxusné a veľmi elegantné koberce. Ich hlavnou osobnosťou je vytvorenie dominantného prvku v interiéri. Celý rad je motivovaný do štýlu gmalour s výraznými vzormi a farbami, to celé umocňuje veľmi luxusný vzhľad. Vzhľad nie je jediná dobrá vlastnosť tohto radu, ale sú to tiež veľmi kvalitné koberce. Spojením polypropylénu a polyesteru, vytvára veľmi kvalitnú, pevnú a na dotyk príjemnú štruktúru, ktorá je odolná a stála. Vo vláknach polyester tiež vytvára odlesky a tým prehlbuje estetický ráz koberca.