🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Laminátové plávajúce podlahy

Laminátové plávajúce podlahy sú obľúbeným typom podlahovej krytiny, ktorá sa skladá z niekoľkých vrstiev materiálov, vrátane drevených vlákien, HDF (High Density Fiberboard), dekoratívnej vrstvy a ochranného povlaku. Tento typ podlahy sa nazýva "plávajúce" preto, že sa inštaluje bez nutnosti lepenia alebo pripevňovania k podkladu. Namiesto toho sa jednotlivé panely podlahy navzájom spájajú pomocou systému kliknutí. Laminátové plávajúce podlahy sú všeobecne odolné voči poškriabaniu, opotrebovaniu, vlhkosti a škvrnám. Vďaka ochrannému povlaku sú vhodné pre miestnosti s vysokou prevádzkou, ako sú obývacie izby, kuchyne a chodby. Inštalácia laminátových plávajúcich podláh je obvykle jednoduchá a nie je potrebné používať lepidlo alebo klince. Panely sa jednoducho kliknú dohromady, čo umožňuje rýchlu a čistú inštaláciu. Laminátové plávajúce podlahy sú k dispozícii v širokej škále designov, textúr a vzorov, vrátane imitácií dreva, kameňa a dlaždíc. To umožňuje vytvorenie prirodzeného vzhľadu a pocitu miestnosti za oveľa nižšiu cenu ako pri skutočných drevených podlahách. Laminátové plávajúce podlahy sú ľahko udržiavateľné. Laminátové plávajúce podlahy sú obvykle cenovo dostupnejšie ako iné typy podlahových krytín, ako sú tvrdé drevené podlahy alebo kvalitné keramické dlaždice. Laminátové podlahy sú hypoalergénne, čo znamená, že nepriťahujú prach, roztoče a ďalšie alergény tak ako koberce. Pri výbere laminátových plávajúcich podláh je dôležité zvážiť kvalitu materiálu, hrúbku, odolnosť a design, ktorý najlepšie zodpovedá Vašim potrebám a estetickým preferenciám.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Typ dielcov
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Cena
15 22
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Obsah balenia (m2)
Viac... Menej
Celková výška
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
58 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 58 položiek
Laminátové plávajúce podlahy sú typ podlahovej krytiny, ktorá sa skladá z niekoľkých vrstiev komprimovaného dreveného materiálu, ktorý je pokrytý laminátom. Tento typ podlahy sa nazýva "plávajúce" preto, že nie je pripevnený k podkladu, ale je položený na podkladovú podlahu bez lepenia alebo pripevnenia. Laminátové plávajúce podlahy sú relatívne ľahké nainštalovať, čo umožňuje rýchlu renováciu alebo zmenu podlahy v dome. Často sa inštalujú pomocou systému kliknutí, ktorý umožňuje jednoduché spojenie medzi jednotlivými panelmi podlahy. Laminátové plávajúce podlahy sú k dispozícii v širokej škále vzorov, textúr a farieb, ktoré napodobňujú vzhľad dreva, kameňa alebo dlažby. Môžu poskytnúť atraktívny vzhľad interiéru a môžu byť vhodné pre rôzne dekoratívne štýly. Laminátové plávajúce podlahy sú odolné voči poškriabaniu, opotrebovaniu a škvrnám, čo ich robí ideálnou voľbou pre oblasti s vysokou priechodnosťou, ako sú obývacie izby, chodby a kancelárske priestory. Laminátové plávajúce podlahy sú obvykle cenovo dostupnejšie ako niektoré iné typy podlahových krytín, ako je tvrdý drevený parket alebo dlaždice. Laminátové podlahy sú hypoalergénne, čo znamená, že nepriťahujú prach, roztoče a ďalšie alergény tak ako koberce. Laminátové plávajúce podlahy sú teda populárnou voľbou pre mnoho domácností a komerčných priestorov vďaka svojej odolnosti, estetickému vzhľadu a relatívne nízkym nákladom.

Súvisiace články na blogu:

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitka podlažných titánov

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitka podlažných titánov

Tie nekonečné rozhovory o tom, akú zvoliť. Ale nestrachujte sa, milí čitatelia, dnes sa ponoríme do vôd nekonečného mora podlahových možností vysvetlíme si rozdiely medzi laminátovými a vinylovými podlahami.
Čítať viac
Ako vybrať laminátovú podlahu

Ako vybrať laminátovú podlahu

Ako vybrať plávajúcu podlahu, aby sedela vášmu interiéru aj štýlu života? Stačí si odpovedať na pár jednoduchých otázok, a budete mať doma lamino presne podľa vášho gusta.
Čítať viac