🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Kobercové lišty - TL55

Kobercové lišty TL55 sú štýlovým a funkčným doplnkom na dokončenie vašej podlahy. Vyrobené z kvalitných materiálov, ponúkajú elegantný prechod medzi kobercom a inými podlahovými materiálmi, pričom zároveň chránia okraje koberca a dodávajú celkovému interiéru profesionálny vzhľad. Kobercové lišty TL55 sa jednoducho nalepia na stenu alebo v prípade krivejších stien sa lišta privŕta. Do nej sa pomocou obojstrannej pásky vlepí prúžok koberca.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Lišty
Viac... Menej
Cena
4 6
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
12 produktov
Zobraziť 1 - 12 z 12 položiek
Kobercové lišty TL55 sú špecifickým typom líšt používaných pri inštalácii kobercov. Lišty tlmia nárazy a chránia okraje koberca pred opotrebovaním a poškodením. TL55 môže byť nejaký konkrétny model alebo kód, ktorý označuje určitý typ kobercovej lišty. Bývajú vyrobené z rôznych materiálov, ako je hliník, nerezová oceľ alebo plast, a majú rôzne tvary a rozmery v závislosti od konkrétneho použitia a dizajnu interiéru. Ich hlavnou funkciou je esteticky prepojiť rôzne podlahové materiály a chrániť okraje kobercov pred poškodením.