🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Dekoračné lišty a panely ORAC

ORAC vyrába interiérové dekorácie, vďaka ktorým do svojej domácnosti vnesiete krásu i kvalitu. Môžete si vybrať z mnohých produktov od funkčných podlahových líšt až po osobité stropné lišty. Produkty majú veľa kladných vlastností. Sú odolné voči väčšine bežných rozpúšťadiel a vlhkosti. Ďalej sa vyznačujú vysokou tepelnou odolnosťou do 70 ° C, rozmerovou stálosťou a spoje sú pevné. Lišty tiež nemajú vplyv na akustiku. ORAC ponúka kvalitné interiérové dekorácie, a vďaka širokému repertoáru si vyberie každý.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Lišty
Viac... Menej
3D panely
Viac... Menej
Cena
4 190
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
39 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 39 položiek
Dekoračné lišty a panely ORAC sú prvky interiérového designu, ktoré dodávajú priestorom eleganciu, štýl a charakter. ORAC je známy výrobca dizajnových prvkov pre interiéry a exteriéry, ktorý sa špecializuje na výrobu dekoratívnych líšt, panelov a ďalších doplnkov. Dekoračné lišty a panely ORAC sú obvykle vyrobené z vysokokvalitného polyuretánu. Lišty môžu mať rôzne tvary a vzory, vrátane rohových líšt, stenových líšt, stropných líšt, soklových líšt a ďalších, ktoré umožňujú rôzne možnosti designu a aplikácie. Dekoračné lišty a panely ORAC sú skvelým spôsobom, ako pridať do interiéru eleganciu a štýl. Vďaka širokému výberu designov a jednoduchej inštalácii sú obľúbenou voľbou pre renovácie a novostavby.

Súvisiace články na blogu:

Vytvorte štýlový interiér s 3D panelmi a lištami ORAC

Vytvorte štýlový interiér s 3D panelmi a lištami ORAC

Chcete vo svojej obývačke, kuchyni alebo kancelárii vytvoriť kúsok umenia, alebo ho štýlovo doladiť? Popustite uzdu fantázii a oživte steny pomocou 3D nástenných panelov, alebo zvoľte štýlové olištovanie. Verte, že tým priestor dostane úplne iný rozmer.
Čítať viac